Cüneyt Doğan, Ak Parti milletvekili aday adayı oldu!

YEREL HABERLER 19.03.2023 - 15:07, Güncelleme: 19.03.2023 - 15:07
 

Cüneyt Doğan, Ak Parti milletvekili aday adayı oldu!

Serbest Mali Müşavir Cüneyt Doğan, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu. İşte detaylar...

14 Mayıs genel seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler partilerine adaylık başvurularını yapmaya devam ediyor.  Son olarak ak parti Kahramanmaraş teşkilatlarında aktif görev alan Serbest Mali Müşavir Cüneyt Doğan, milletvekili aday adayı olduğu duyurdu. “Kahramanmaraş yüzyılı olacak” Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Cüneyt Doğan,“Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır.” “Her gecenin bir sabahı vardır.” Yüceler yücesi Allah’ın yardımı ile İnşallah Kahramanmaraş’ımızı yeniden inşa edecek, kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Türkiye yüzyılı, Kahramanmaraş yüzyılı olacak.” ifadelerine yer verdi.
Serbest Mali Müşavir Cüneyt Doğan, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu. İşte detaylar...

14 Mayıs genel seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler partilerine adaylık başvurularını yapmaya devam ediyor.

 Son olarak ak parti Kahramanmaraş teşkilatlarında aktif görev alan Serbest Mali Müşavir Cüneyt Doğan, milletvekili aday adayı olduğu duyurdu.

“Kahramanmaraş yüzyılı olacak”

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Cüneyt Doğan,“Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır.” “Her gecenin bir sabahı vardır.” Yüceler yücesi Allah’ın yardımı ile İnşallah Kahramanmaraş’ımızı yeniden inşa edecek, kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Türkiye yüzyılı, Kahramanmaraş yüzyılı olacak.” ifadelerine yer verdi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.