Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisi! İşte detaylar…

EKONOMİ 07.05.2023 - 14:03, Güncelleme: 07.05.2023 - 14:03
 

Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisi! İşte detaylar…

Borcu olan vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onaylı borç kapatma kredisi müjdesi geldi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ile borç kapatma kredisi başlıyor.  Garanti BBVA borcu olan vatandaşlara müjdeyi verdi. Tüm borçlarınızı tek bir çatı altında toplayarak düşük faizli kurtulmak istiyorsanız vakit kaybetmeyin.  Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamada boş transfer kredisi faiz oranı %2.54 olarak belirlendi. Vatandaşların kullanacağı borç kapatma kredisi miktarına göre bankanın vade sayısı da farklılık gösteriyor. 50.000 TL'ye kadar kullanacağınız krediler için 36 ay vade uygulanırken 50.000 TL ile 100.000 TL arası krediler için 24 ay vade 100.000 TL ve üstü krediler için ise 100.000 TL vade uygulanıyor. Borç Kapatma Kredisi Şartları Garanti Bankası borç kapatma kredisi şartları da bankanın resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. Borç kapatma kredisi kullanmak isteyenlerin 18 yaşından büyük olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, bankaların Kara listesinde bulunmaması ve kredi notu 1200 puan ve üstü olması gerekiyor. Bu şartları taşıyorsanız tek bir çatı altında borçlarınızı toplamak ve borç yükünden kurtulmak için Garanti Bankası'na başvuru yapabilirsiniz.  
Borcu olan vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onaylı borç kapatma kredisi müjdesi geldi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ile borç kapatma kredisi başlıyor.  Garanti BBVA borcu olan vatandaşlara müjdeyi verdi. Tüm borçlarınızı tek bir çatı altında toplayarak düşük faizli kurtulmak istiyorsanız vakit kaybetmeyin. 

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamada boş transfer kredisi faiz oranı %2.54 olarak belirlendi. Vatandaşların kullanacağı borç kapatma kredisi miktarına göre bankanın vade sayısı da farklılık gösteriyor.

50.000 TL'ye kadar kullanacağınız krediler için 36 ay vade uygulanırken 50.000 TL ile 100.000 TL arası krediler için 24 ay vade 100.000 TL ve üstü krediler için ise 100.000 TL vade uygulanıyor.

Borç Kapatma Kredisi Şartları

Garanti Bankası borç kapatma kredisi şartları da bankanın resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. Borç kapatma kredisi kullanmak isteyenlerin 18 yaşından büyük olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, bankaların Kara listesinde bulunmaması ve kredi notu 1200 puan ve üstü olması gerekiyor. Bu şartları taşıyorsanız tek bir çatı altında borçlarınızı toplamak ve borç yükünden kurtulmak için Garanti Bankası'na başvuru yapabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.