Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mezara Kadar Beraber Olacağız!

POLİTİKA 28.05.2023 - 21:32, Güncelleme: 29.05.2023 - 19:51
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mezara Kadar Beraber Olacağız!

Cumhurbaşkanlığı seçimini 2. turda resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Mezara Kadar Beraber Olacağız"dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimini 2. turda resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Mezara Kadar Beraber Olacağız."dedi. Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.  Erdoğan, "Ne dedim; pazara kadar değil mezara kadar beraber olacağız. Bu sevda burada bitmez dedik, öyle mi? Biz hep bu kutlu yürüyüş yarım kalmaz demiştik. Biz hep hizmet eden hezimete uğramaz demiştik. Biz hep Türkiye bize, biz de Türkiye'ye emanetiz demiştik."dedi. İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın o açıklaması:  "Bay Bay, Bay Kemal. Sizlerin iradesiyle sandıkların bükülmez, kırılmaz, paslanmaz gücü haline geldik. Şimdi bakın buradan kardeşlerim Türkiye'ye bir hesap yapıyorum. Hesap uzmanıyım diyordu ya. 2018'de CHP'nin vekil sayısı neydi biliyor musunuz? 146. 2023'te CHP'nin vekil sayısı yani bu seçimde 169 çıkardı. Fakat mâlum; toplamda yüzde 1 bile oya sahip olmayan mâlum partilere kiralık vekil verdi. Ne kadar? 40 tane. Peki ne oldu? Şimdi 129'a düştü CHP Hesap uzmanı ya. Bu işleri çok iyi bilir. Ve böylece kaybettiği vekiller sebebiyle herhalde CHP bunu Bay Bay Bay Kemal'e hesabını soracaktır."   
Cumhurbaşkanlığı seçimini 2. turda resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Mezara Kadar Beraber Olacağız"dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimini 2. turda resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Mezara Kadar Beraber Olacağız."dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. 

Erdoğan, "Ne dedim; pazara kadar değil mezara kadar beraber olacağız. Bu sevda burada bitmez dedik, öyle mi? Biz hep bu kutlu yürüyüş yarım kalmaz demiştik. Biz hep hizmet eden hezimete uğramaz demiştik. Biz hep Türkiye bize, biz de Türkiye'ye emanetiz demiştik."dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın o açıklaması: 
"Bay Bay, Bay Kemal. Sizlerin iradesiyle sandıkların bükülmez, kırılmaz, paslanmaz gücü haline geldik.

Şimdi bakın buradan kardeşlerim Türkiye'ye bir hesap yapıyorum.

Hesap uzmanıyım diyordu ya. 2018'de CHP'nin vekil sayısı neydi biliyor musunuz? 146. 2023'te CHP'nin vekil sayısı yani bu seçimde 169 çıkardı. Fakat mâlum; toplamda yüzde 1 bile oya sahip olmayan mâlum partilere kiralık vekil verdi. Ne kadar? 40 tane. Peki ne oldu? Şimdi 129'a düştü CHP Hesap uzmanı ya. Bu işleri çok iyi bilir. Ve böylece kaybettiği vekiller sebebiyle herhalde CHP bunu Bay Bay Bay Kemal'e hesabını soracaktır." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.