Çukur dizisi setlere geri dönüyor!

DİZİ - FİLM 09.06.2020 - 17:38, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Çukur dizisi setlere geri dönüyor!

Korona virüs salgınıyla beraber Çukur dizisinin çekimlerine arar verilmiş ve son olarak 93.bölümüyle yayınlanmıştı.

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur, korona virüs salgını sonrası yayınlanan 93.bölümüyle ekranlara veda etti. İşte Çukur dizisiyle ilgili merak edilenler…   Çukur’un yeni sezonu için yapılan açıklamaya göre dizinin sezon finali yaptığı bildirildi. 4. sezon çekimlerinin ise temmuz sonlarına doğru başlanacağı tahmin ediliyor.   Gelen haberlere göre, çekimlerin başlaması sonrası Eylül ayının ilk haftasında dizi yeni sezonuyla 94.bölümden kaldığı yerden devam edecek. Yapım şirketinin bu konuda resmi bir açıklaması bulunmamasına rağmen iddialar arasında Selim Koçovalı yeni yayınlanacak bölümde ölecek ve Öner Erkan projeden ayrılacak.  
Korona virüs salgınıyla beraber Çukur dizisinin çekimlerine arar verilmiş ve son olarak 93.bölümüyle yayınlanmıştı.

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur, korona virüs salgını sonrası yayınlanan 93.bölümüyle ekranlara veda etti.


İşte Çukur dizisiyle ilgili merak edilenler…

 

Çukur’un yeni sezonu için yapılan açıklamaya göre dizinin sezon finali yaptığı bildirildi. 4. sezon çekimlerinin ise temmuz sonlarına doğru başlanacağı tahmin ediliyor.

 

Gelen haberlere göre, çekimlerin başlaması sonrası Eylül ayının ilk haftasında dizi yeni sezonuyla 94.bölümden kaldığı yerden devam edecek. Yapım şirketinin bu konuda resmi bir açıklaması bulunmamasına rağmen iddialar arasında Selim Koçovalı yeni yayınlanacak bölümde ölecek ve Öner Erkan projeden ayrılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.