Corona virüs’ün ulaşamadığı yer!

Mekanlar 27.03.2020 - 17:59, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Corona virüs’ün ulaşamadığı yer!

Corona virüs dünyanın 5 kıtasında birden hüküm sürüyor. Ancak uzanamadığı tek bir kara var.

Corona virüs dünyanın her hemen hemen her yerine yayıldı. Ancak tek bir yerde görülmedi.    O da gezegenin en güneyindeki Antarktika kıtası. Sadece 4 bin kişinin yaşadığı kıtada, dünyanın kalanına hakim olan panikten eser yok. Virüsün ulaşmaması için kargo hizmetleri ve yolculuklarda sıkı tedbirler uygulanıyor.  Çünkü virüs oraya bulaşırsa, karantina merkezi kurmak ve tedavi imkanları sağlamak çok zor olacak.  
Corona virüs dünyanın 5 kıtasında birden hüküm sürüyor. Ancak uzanamadığı tek bir kara var.

Corona virüs dünyanın her hemen hemen her yerine yayıldı. Ancak tek bir yerde görülmedi. 

 

O da gezegenin en güneyindeki Antarktika kıtası. Sadece 4 bin kişinin yaşadığı kıtada, dünyanın kalanına hakim olan panikten eser yok. Virüsün ulaşmaması için kargo hizmetleri ve yolculuklarda sıkı tedbirler uygulanıyor.  Çünkü virüs oraya bulaşırsa, karantina merkezi kurmak ve tedavi imkanları sağlamak çok zor olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.