Çöplü’den Nefrolog Doktor Talebi!

SAĞLIK 06.05.2019 - 11:31, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Çöplü’den Nefrolog Doktor Talebi!

Kaböder Başkanı Hanefi Çöplü, şehirdeki bazı hastanelere Nefrolog Doktor atanması talebinde bulundu.

Başkan Çöplü, “ Bilindiği üzere şehrimizde 6 Nefrolog doktorumuz vardı. Bunlardan 3 tanesi Tıp Fakültesi bir tanesi özel iki tanesi de Yenişehir Devlet Hastanemizde mevcuttu. Yenişehir Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan nefrologlarımızdan bir hekimin tayini çıkması nedeniyle şuanda sadece 1 tane nefroloji doktorumuz kalmıştır. Bu nedenle bir hekime ağır iş yükü binmektedir. Bu yükün hafifletilmesi böbrek hastalığı ve diyaliz tedavisi gören hastalarının daha iyi Tedavi olması için tıp fakültesinde bulunan 3 nefrolog’dan bir tanesi Yenişehir hastanemize görevlendirme yapılmasıyla hastalar adına daha iyi olacağı düşüncesindeyiz.”dedi. Çöplü konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu nedenle ilgili mercilerin bu konuya hassasiyet gösterip hastaların daha iyi tedavi alması için Tıp Fakültesi nefroloji doktorlarından bir hekim Devlet hastanesine görevlendirmesini talep ediyoruz. Çünkü Devlet Hastanesi doktoru 50 hastalık diyaliz ünitesi yatan hasta servisi ve poliklinik hastalarına bakmaktadır. Bu tempoda çalışmak ve insanlara yardımcı olmak çok zor ve insan sağlığı açısından da sıkıntılıdır.”
Kaböder Başkanı Hanefi Çöplü, şehirdeki bazı hastanelere Nefrolog Doktor atanması talebinde bulundu.

Başkan Çöplü, “ Bilindiği üzere şehrimizde 6 Nefrolog doktorumuz vardı. Bunlardan 3 tanesi Tıp Fakültesi bir tanesi özel iki tanesi de Yenişehir Devlet Hastanemizde mevcuttu. Yenişehir Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan nefrologlarımızdan bir hekimin tayini çıkması nedeniyle şuanda sadece 1 tane nefroloji doktorumuz kalmıştır. Bu nedenle bir hekime ağır iş yükü binmektedir. Bu yükün hafifletilmesi böbrek hastalığı ve diyaliz tedavisi gören hastalarının daha iyi Tedavi olması için tıp fakültesinde bulunan 3 nefrolog’dan bir tanesi Yenişehir hastanemize görevlendirme yapılmasıyla hastalar adına daha iyi olacağı düşüncesindeyiz.”dedi.

Çöplü konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu nedenle ilgili mercilerin bu konuya hassasiyet gösterip hastaların daha iyi tedavi alması için Tıp Fakültesi nefroloji doktorlarından bir hekim Devlet hastanesine görevlendirmesini talep ediyoruz. Çünkü Devlet Hastanesi doktoru 50 hastalık diyaliz ünitesi yatan hasta servisi ve poliklinik hastalarına bakmaktadır. Bu tempoda çalışmak ve insanlara yardımcı olmak çok zor ve insan sağlığı açısından da sıkıntılıdır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.