Çok Güzel Hareketler 2 yakında Star’da!

AKTÜEL 20.09.2022 - 18:37, Güncelleme: 20.09.2022 - 18:37
 

Çok Güzel Hareketler 2 yakında Star’da!

Birbirinden güzel skeçleriyle milyonların takip ettiği ‘Çok Güzel Hareketler 2’, yeni sezonuyla Star’da başlıyor…

Birbirinden güzel skeçleriyle milyonların takip ettiği ‘Çok Güzel Hareketler 2’, yeni sezonuyla Star’da başlıyor. BKM Mutfak imzalı ‘Çok Güzel Hareketler 2’, yenilenen enerjisi, beğenilen skeçleri ve yeni yüzleriyle, yeni sezonda da seyircisini ekran başına kilitleyecek.BKM Mutfak'ın ikinci kuşağından oluşan kadrosuyla Çok Güzel Hareketler 2’nin Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan, sunuculuğunu ise Eser Yenenler yapıyor. “Çok Güzel Hareketler 2”, yeni sezonuyla yakında Star’da…  
Birbirinden güzel skeçleriyle milyonların takip ettiği ‘Çok Güzel Hareketler 2’, yeni sezonuyla Star’da başlıyor…

Birbirinden güzel skeçleriyle milyonların takip ettiği ‘Çok Güzel Hareketler 2’, yeni sezonuyla Star’da başlıyor.

BKM Mutfak imzalı ‘Çok Güzel Hareketler 2’, yenilenen enerjisi, beğenilen skeçleri ve yeni yüzleriyle, yeni sezonda da seyircisini ekran başına kilitleyecek.BKM Mutfak'ın ikinci kuşağından oluşan kadrosuyla Çok Güzel Hareketler 2’nin Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan, sunuculuğunu ise Eser Yenenler yapıyor.

“Çok Güzel Hareketler 2”, yeni sezonuyla yakında Star’da…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.