Çocuk Üniversitesi Yeni Eğitim Öğretim Yılına Başladı!

EĞİTİM 21.11.2019 - 11:33, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Çocuk Üniversitesi Yeni Eğitim Öğretim Yılına Başladı!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde kurulan Çocuk Üniversitesinde 2. grup öğrencileriyle eğitim-öğretime başladı.

Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ve KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Çocuk Üniversitesini ziyaret ederek, KSÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gülay Bedir’den bilgi aldılar.   Çocuklara yönelik eğitim-öğretim ve çeşitli bilimsel faaliyetlerde bulunarak öğrencilere bilişsel, duyusal, sosyal ve bedensel olarak çok yönlü gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan Çocuk Üniversitesinde Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 9 okuldan 25 ilkokul öğrencisinden oluşan 2. grubun eğitim faaliyetleri başladı.   Çalışmaları yerinde inceleyen ve Çocuk Üniversitesi hakkında yetkililerden bilgi alan Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, çocukların üniversiteyle tanışmasına vesile olan ve gelecek vizyonlarına katkı sunan Çocuk Üniversitesine emeği geçen herkesi tebrik ederek, öğrencilere başarılar diledi.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde kurulan Çocuk Üniversitesinde 2. grup öğrencileriyle eğitim-öğretime başladı.

Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ve KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Çocuk Üniversitesini ziyaret ederek, KSÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gülay Bedir’den bilgi aldılar.

 

Çocuklara yönelik eğitim-öğretim ve çeşitli bilimsel faaliyetlerde bulunarak öğrencilere bilişsel, duyusal, sosyal ve bedensel olarak çok yönlü gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan Çocuk Üniversitesinde Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 9 okuldan 25 ilkokul öğrencisinden oluşan 2. grubun eğitim faaliyetleri başladı.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen ve Çocuk Üniversitesi hakkında yetkililerden bilgi alan Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, çocukların üniversiteyle tanışmasına vesile olan ve gelecek vizyonlarına katkı sunan Çocuk Üniversitesine emeği geçen herkesi tebrik ederek, öğrencilere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.