Çocuk Akademisi kayıtları için son gün 7 şubat!

YEREL HABERLER 21.01.2023 - 20:32, Güncelleme: 21.01.2023 - 20:32
 

Çocuk Akademisi kayıtları için son gün 7 şubat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Çocuk Akademisi’nde yeni dönem kayıtları başladı. Başvurularda son gün 7 Şubat.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez 2022 yılında hayata geçirilen ve ilk mezunlarını veren Kahramanmaraş Çocuk Akademisi’nde yeni dönem kayıtları başladı.  Çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve sosyalleşmelerini sağlamak için kurulan Kahramanmaraş Çocuk Akademisi yeni döneminde, Çocuklarla Felsefe – P4C ve Satranç atölyelerinde minik kursiyerlerini ağırlayacak. Çocuklarla Felsefe - P4C Atölyesi’ne 8 – 10, Satranç Atölyesi’ne ise 7 – 12 yaş arası çocuklar başvuru yapabilecek. 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Çocuk Akademisi’nde yeni dönem kayıtları başladı. Başvurularda son gün 7 Şubat.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez 2022 yılında hayata geçirilen ve ilk mezunlarını veren Kahramanmaraş Çocuk Akademisi’nde yeni dönem kayıtları başladı. 

Çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve sosyalleşmelerini sağlamak için kurulan Kahramanmaraş Çocuk Akademisi yeni döneminde, Çocuklarla Felsefe – P4C ve Satranç atölyelerinde minik kursiyerlerini ağırlayacak.

Çocuklarla Felsefe - P4C Atölyesi’ne 8 – 10, Satranç Atölyesi’ne ise 7 – 12 yaş arası çocuklar başvuru yapabilecek. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.