Çobantepe İmran Kılıç Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

AKTÜEL 19.06.2022 - 00:11, Güncelleme: 19.06.2022 - 00:11
 

Çobantepe İmran Kılıç Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Türkoğlu belediyesi tarafından yapılan Çobantepe İmran Kılıç Sosyal Tesisi düzenlenen programla hizmete açıldı.

Açılış törenine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, MHP İlçe Başkanımız Cevdet Kuybu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, “ Sosyal Belediyecilik kapsamında hizmette sınır tanımıyoruz ve Sosyal Tesislerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Her mahalleye bir sosyal tesis yapıyoruz.  Çobantepe mahallemize yaptığımız sosyal tesisin açılışını yaparak, sosyal tesis sayısına bir yenisini daha ekledik. Çobantepe Mahallemize kazandırdığımız sosyal tesisin içerisinde Bay-Bayan Taziye evi, Millet Konağı, Sağlık Ocağı, Tam Aydınlatmalı Halı Saha, Yürüyüş Yolu ve Oyun Grupları yanında kamelyalar bulunmaktadır. Tesisimiz gençlerimize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun.”ifadelerine yer verdi.  
Türkoğlu belediyesi tarafından yapılan Çobantepe İmran Kılıç Sosyal Tesisi düzenlenen programla hizmete açıldı.

Açılış törenine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, MHP İlçe Başkanımız Cevdet Kuybu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, “ Sosyal Belediyecilik kapsamında hizmette sınır tanımıyoruz ve Sosyal Tesislerimize bir yenisini daha ekliyoruz.

Her mahalleye bir sosyal tesis yapıyoruz.  Çobantepe mahallemize yaptığımız sosyal tesisin açılışını yaparak, sosyal tesis sayısına bir yenisini daha ekledik. Çobantepe Mahallemize kazandırdığımız sosyal tesisin içerisinde Bay-Bayan Taziye evi, Millet Konağı, Sağlık Ocağı, Tam Aydınlatmalı Halı Saha, Yürüyüş Yolu ve Oyun Grupları yanında kamelyalar bulunmaktadır. Tesisimiz gençlerimize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun.”ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.