Cimbom zirveye bay bay dedi!

SPOR 15.10.2022 - 22:12, Güncelleme: 15.10.2022 - 22:12
 

Cimbom zirveye bay bay dedi!

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Maçta Galatasaray oynadığı oyun ile tat vermedi.

2-1 Kayserispor’un üstünlüğüyle sonuçlanan müsabakada Galatasaraylı oyuncular oynadığı oyun ile taraftarlar tarafından eleştirinin odak notası oldu.  Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar zirve yolunda ağır yara aldı ve 17 puanda kalarak ligde 7. sıraya yerleşti. Önce BAY sonra Bay Bay!  Geçen haftayı BAY geçen Galatasaray bu haftada Kayserispor’a yenilmesinden sonra ise zirveye bay bay dedi.  
Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Maçta Galatasaray oynadığı oyun ile tat vermedi.

2-1 Kayserispor’un üstünlüğüyle sonuçlanan müsabakada Galatasaraylı oyuncular oynadığı oyun ile taraftarlar tarafından eleştirinin odak notası oldu. 

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar zirve yolunda ağır yara aldı ve 17 puanda kalarak ligde 7. sıraya yerleşti.

Önce BAY sonra Bay Bay! 

Geçen haftayı BAY geçen Galatasaray bu haftada Kayserispor’a yenilmesinden sonra ise zirveye bay bay dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.