Çiftçilere hibe destekli fidan dağıtıldı!

06.12.2019 - 14:48, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Çiftçilere hibe destekli fidan dağıtıldı!

Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmaya destekleme adına başlattığı fidan dağıtımında yaklaşık 100 bin fidan dağıtımını gerçekleştirdi.

Yüzde 60 hibe destekli fidan dağıtımında konuşan Başkan Güngör, kırsal kalkınmayı desteklemek adına bu tür hizmetlere devam edeceklerini söyledi.   Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Tarım İl Müdürlüğü işbirliği ile kırsal kalkınmayı desteklemek adına fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Kahramanmaraş Fuar Merkezi(KAFUM) önünde gerçekleştirilen yüzde 60 hibe destekli fidan dağıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kırsal kalkınmayı desteklemek adına yürüttükleri bu hizmetlerde geri dönüşüm olmasından oldukça mutlu oldukları söyledi.  
Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmaya destekleme adına başlattığı fidan dağıtımında yaklaşık 100 bin fidan dağıtımını gerçekleştirdi.

Yüzde 60 hibe destekli fidan dağıtımında konuşan Başkan Güngör, kırsal kalkınmayı desteklemek adına bu tür hizmetlere devam edeceklerini söyledi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Tarım İl Müdürlüğü işbirliği ile kırsal kalkınmayı desteklemek adına fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Kahramanmaraş Fuar Merkezi(KAFUM) önünde gerçekleştirilen yüzde 60 hibe destekli fidan dağıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kırsal kalkınmayı desteklemek adına yürüttükleri bu hizmetlerde geri dönüşüm olmasından oldukça mutlu oldukları söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.