CHP'li Şengül’den memur ve emekli maaşı zammına tepki!

YEREL HABERLER 06.01.2023 - 20:01, Güncelleme: 06.01.2023 - 20:01
 

CHP'li Şengül’den memur ve emekli maaşı zammına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan memur ve emekli maaş zammının ardından CHP'den konuya ilişkin tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından uzun süredir merak edilen memur ve emekli maaş zammı hakkında açıklamanın ardından maaşlara yüzde 30 oranında zam yapıldığı ifade edilmişti.  Yapılan zamdan memnun olmadığını ifade eden CHP ise bu konudaki tepkilerini göstermek için 81 ilde açıklama yaptı.  CHP Kahramanmaraş il binası önünde basın açıklaması yapan il başkanı Esat Şengül, “Bir yandan halkın hissettiği gerçek enflasyon ve pahalılık var. Diğer yandan ise sarayın açıkladığı sahte enflasyon verileri var. Saray, milyonlarca memuru ve emekliyi işte bu sahte TÜİK enflasyonu oranında artışa mahkum etmiştir.”dedi İl binası önünde yapılan basın açıklamasına CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Mehmet Çarman’ın yanı sıra partililer katıldı.   
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan memur ve emekli maaş zammının ardından CHP'den konuya ilişkin tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından uzun süredir merak edilen memur ve emekli maaş zammı hakkında açıklamanın ardından maaşlara yüzde 30 oranında zam yapıldığı ifade edilmişti. 

Yapılan zamdan memnun olmadığını ifade eden CHP ise bu konudaki tepkilerini göstermek için 81 ilde açıklama yaptı. 

CHP Kahramanmaraş il binası önünde basın açıklaması yapan il başkanı Esat Şengül, “Bir yandan halkın hissettiği gerçek enflasyon ve pahalılık var. Diğer yandan ise sarayın açıkladığı sahte enflasyon verileri var. Saray, milyonlarca memuru ve emekliyi işte bu sahte TÜİK enflasyonu oranında artışa mahkum etmiştir.”dedi

İl binası önünde yapılan basın açıklamasına CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Mehmet Çarman’ın yanı sıra partililer katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.