CHP’li Öztunç, bir an evvel erken seçim yapılmalı!

POLİTİKA 22.12.2020 - 18:10, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

CHP’li Öztunç, bir an evvel erken seçim yapılmalı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında erken seçim mesajları verdi.

Öztunç, “Ekonomik kriz hat safhada, millet perişan. Biran evvel erken seçim yapılması geriyor.” Diye konuştu. CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ve parti yöneticileriyle birlikte basın mensuplarının karşısına geçen CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, hem kent hem de ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. “Şehrin çok sorunu var” Kahramanmaraş’ta yapılması gerekenlerin altını çizen Ali Öztunç: “Bana ulaşan birçok sorun var. Telefonuma gelen 100 çağrıdan 95’i Kahramanmaraş’la ilgili. Bu sorunları da zaman zaman gündeme getiriyorum. Biz üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz.” Dedi. “Türkiye’nin her yerinde aynı sorun” Türkiye’nin hangi bölgesine giderse gittin aynı sorunla karşılaştığına değinen Öztunç: “Ekonomik kriz hat safhada, millet perişan, pandemi de üstüne vurdu. Biran evvel erken seçim yapılması geriyor. Kaldıramaz, Türkiye taşıyamaz bunu. Türkiye’de artık herkes seçim konuşuyor, bunu görüyorum. Çok geziyorum biliyorsunuz, birçok yere gidiyorum. Görevim gereği birçok ile gitmek durumundayım. Gittiğim her yerde artık insanlardan duyuyorum. Seçim olsun diyorlar. Taşıyamıyorlar. Bir seçim olmalı.” İfadelerine yer verdi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında erken seçim mesajları verdi.

Öztunç, “Ekonomik kriz hat safhada, millet perişan. Biran evvel erken seçim yapılması geriyor.” Diye konuştu.


CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ve parti yöneticileriyle birlikte basın mensuplarının karşısına geçen CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, hem kent hem de ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.


“Şehrin çok sorunu var”


Kahramanmaraş’ta yapılması gerekenlerin altını çizen Ali Öztunç: “Bana ulaşan birçok sorun var. Telefonuma gelen 100 çağrıdan 95’i Kahramanmaraş’la ilgili. Bu sorunları da zaman zaman gündeme getiriyorum. Biz üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.


“Türkiye’nin her yerinde aynı sorun”


Türkiye’nin hangi bölgesine giderse gittin aynı sorunla karşılaştığına değinen Öztunç: “Ekonomik kriz hat safhada, millet perişan, pandemi de üstüne vurdu. Biran evvel erken seçim yapılması geriyor. Kaldıramaz, Türkiye taşıyamaz bunu. Türkiye’de artık herkes seçim konuşuyor, bunu görüyorum. Çok geziyorum biliyorsunuz, birçok yere gidiyorum. Görevim gereği birçok ile gitmek durumundayım. Gittiğim her yerde artık insanlardan duyuyorum. Seçim olsun diyorlar. Taşıyamıyorlar. Bir seçim olmalı.” İfadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.