CHP’li Esat Şengül, 45 yıl aradan sonra bir ilki başardık!

POLİTİKA 16.05.2023 - 14:13, Güncelleme: 16.05.2023 - 14:16
 

CHP’li Esat Şengül, 45 yıl aradan sonra bir ilki başardık!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Şehirde 45 yıl aradan sonra bir ilki başardıklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, 14 Mayıs genel seçimler sonra parti il binasında basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Başkan Şengül, “Kahramanmaraş’ta 45 yıl aradan sonra iki milletvekili çıkartmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gurur hepimizin. Şehrimize baharı getireceğimizi söylemiştik. Biz sözümüzü tuttuk, Kahramanmaraş’a baharı getirdik. Tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Heyecanımız yüksek, aynı kadro ile sahada olacağız.  29 Mayıs’ta şehrimize yine baharı getireceğiz. Kapı kapı dolayıp bu işi başarıyla sonuçlandıracağız.”dedi.   
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Şehirde 45 yıl aradan sonra bir ilki başardıklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, 14 Mayıs genel seçimler sonra parti il binasında basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında konuşan Başkan Şengül, “Kahramanmaraş’ta 45 yıl aradan sonra iki milletvekili çıkartmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gurur hepimizin. Şehrimize baharı getireceğimizi söylemiştik.

Biz sözümüzü tuttuk, Kahramanmaraş’a baharı getirdik. Tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı.

Heyecanımız yüksek, aynı kadro ile sahada olacağız.  29 Mayıs’ta şehrimize yine baharı getireceğiz. Kapı kapı dolayıp bu işi başarıyla sonuçlandıracağız.”dedi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.