CHP’li Çarman, Türkiye sadece O'nu konuşacak!

YEREL HABERLER 14.12.2022 - 20:03, Güncelleme: 14.12.2022 - 20:04
 

CHP’li Çarman, Türkiye sadece O'nu konuşacak!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu ilçe başkanı Av. Mehmet Çarman, “Artık Türkiye için yeni bir dönem başlıyor, O'nun dönemi başlıyor.”dedi.

CHP’li Çarman, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davası sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İmamoğlu indirimsiz 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. İmamoğlu ayrıca Türk Ceza Kanununun 53. maddesi gereğince siyasi yasaklı olacak. Dava sonrası eleştiride bulunan Çarman, “Bundan sonra Türkiye sadece O'nu konuşacak. Her şerde bir hayır vardır, artık Türkiye için yeni bir dönem başlıyor, O'nun dönemi başlıyor. AKP için sonun başlangıcı olan süreç başlamış oldu. Halkın iradesini sandıkta göreceksiniz. Geliyoruz.”dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu ilçe başkanı Av. Mehmet Çarman, “Artık Türkiye için yeni bir dönem başlıyor, O'nun dönemi başlıyor.”dedi.

CHP’li Çarman, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davası sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

İmamoğlu indirimsiz 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. İmamoğlu ayrıca Türk Ceza Kanununun 53. maddesi gereğince siyasi yasaklı olacak.

Dava sonrası eleştiride bulunan Çarman, “Bundan sonra Türkiye sadece O'nu konuşacak. Her şerde bir hayır vardır, artık Türkiye için yeni bir dönem başlıyor, O'nun dönemi başlıyor. AKP için sonun başlangıcı olan süreç başlamış oldu. Halkın iradesini sandıkta göreceksiniz. Geliyoruz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.