CHP’li Çarman, İsmet Paşa Mahallesinde esnaf ziyareti yaptı!

POLİTİKA 02.07.2022 - 13:04, Güncelleme: 02.07.2022 - 13:04
 

CHP’li Çarman, İsmet Paşa Mahallesinde esnaf ziyareti yaptı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, İsmet Paşa mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

“Esnaf sinek avlıyor” Yapmış olduğu ziyareti değerlendiren Başkan Çarman, “İlçe başkanlığı olarak İsmet Paşa Mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunduk. Esnaf sinek avlıyor tabiri hiçbir dönemde bu kadar yerine oturmamıştı. Ekonomi yönetimi bu şekilde devam ettiği takdirde birkaç ay içerisinde iş yeri kapamaları artarak had safhaya ulaşacaktır. Her zaman söylüyoruz sorun artık ekonomik olmaktan çıkmış siyasal bir sorun haline gelmiştir. Ülke yönetilmiyor, savruluyor. Halk sandık istiyor, bekliyoruz. Hodri meydan.” Dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, İsmet Paşa mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

“Esnaf sinek avlıyor”

Yapmış olduğu ziyareti değerlendiren Başkan Çarman, “İlçe başkanlığı olarak İsmet Paşa Mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunduk. Esnaf sinek avlıyor tabiri hiçbir dönemde bu kadar yerine oturmamıştı.

Ekonomi yönetimi bu şekilde devam ettiği takdirde birkaç ay içerisinde iş yeri kapamaları artarak had safhaya ulaşacaktır. Her zaman söylüyoruz sorun artık ekonomik olmaktan çıkmış siyasal bir sorun haline gelmiştir. Ülke yönetilmiyor, savruluyor. Halk sandık istiyor, bekliyoruz. Hodri meydan.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.