CHP’den Örnek Davranış!

14.02.2019 - 19:32, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

CHP’den Örnek Davranış!

CHP Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Cem Yıldız, CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç’un eşi Buket Öztunç ve bir grup CHP üyesi, gönüllü kök hücre ve kan bağışında bulundu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Cem Yıldız : “CHP Gençlik Kolları olarak şehrimizdeki kan ihtiyacını karşılamak adına hem gönüllü kök hücre hem de ayrıca kan bağışında bulunduk. Bizler siyasi sorumluluğumuzun bilinciyle hareket edip şehrimizde ulaşabileceğimiz her alanda üzerimize düşen vazifelerimizi yerine getirmek için mücadele etmeye devam edeceğiz.”dedi. Ali Öztunç’un eşi Buket Öztunç ise : “Toplumsal duyarlılık amacıyla gençlerimiz ile birlikte kök hücre ve aynı zamanda kan bağışında bulunduk. Hedeflediğimiz duruş toplum bilincini yükseltmek, 'Öykü Arin' öncülüğünde lösemi ile mücadelenin geniş kitlelere ulaşması ve bunun akabinde başarılı sonuçlar almanın mutluluğunu yaşamak içindir.”diye konuştu.
CHP Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Cem Yıldız, CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç’un eşi Buket Öztunç ve bir grup CHP üyesi, gönüllü kök hücre ve kan bağışında bulundu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Cem Yıldız : “CHP Gençlik Kolları olarak şehrimizdeki kan ihtiyacını karşılamak adına hem gönüllü kök hücre hem de ayrıca kan bağışında bulunduk.

Bizler siyasi sorumluluğumuzun bilinciyle hareket edip şehrimizde ulaşabileceğimiz her alanda üzerimize düşen vazifelerimizi yerine getirmek için mücadele etmeye devam edeceğiz.”dedi.

Ali Öztunç’un eşi Buket Öztunç ise : “Toplumsal duyarlılık amacıyla gençlerimiz ile birlikte kök hücre ve aynı zamanda kan bağışında bulunduk. Hedeflediğimiz duruş toplum bilincini yükseltmek, 'Öykü Arin' öncülüğünde lösemi ile mücadelenin geniş kitlelere ulaşması ve bunun akabinde başarılı sonuçlar almanın mutluluğunu yaşamak içindir.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.