CHP’den Haber Sitemize Ziyaret!

POLİTİKA 17.01.2019 - 17:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

CHP’den Haber Sitemize Ziyaret!

CHP Dulkadiroğlu Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri haber sitemizi ziyaret etti.

CHP Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanı Deniz Şengül ve yönetim kurulu üyelerinden Fatma Sarı, Elif Renkliçiçek Oruçlar, Özgecan Cuhadar, Maraş Fısıltı haber sitesi ve gazetesi imtiyaz sahibi Ali Keklik’i ziyaret etti. Ziyarette 31 Mart yerel seçimleri hakkında konuşan CHP Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanı Deniz Şengül, seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.  Esnaf ziyaretleri sırasından vatandaşların istek ve şikayetlerini not ettiklerini kaydeden Şengül, “Şehrimizde çıkaracağımız millet ittifakı adayları ile bir çok noktada iddialı konuma geleceğiz. Tabiî ki diğer taraftan Büyükşehir Belediye Başkan adayımız her zaman sahalardaydı ve sahalarda olmaya devam ediyor. Vatandaşların dertleri ve isteklerini dinleyip ona göre çalışmalar yürütüyor. Başkan adayımıza karşı büyük bir ilgi ve teveccüh var.”dedi. Maraş Fısıltı haber sitesi ve gazetesi imtiyaz sahibi Ali Keklik ise nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Şengül ve ekibine teşekkür ederek, yerel seçim çalışmalarında başarılar diledi.
CHP Dulkadiroğlu Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri haber sitemizi ziyaret etti.

CHP Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanı Deniz Şengül ve yönetim kurulu üyelerinden Fatma Sarı, Elif Renkliçiçek Oruçlar, Özgecan Cuhadar, Maraş Fısıltı haber sitesi ve gazetesi imtiyaz sahibi Ali Keklik’i ziyaret etti.

Ziyarette 31 Mart yerel seçimleri hakkında konuşan CHP Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanı Deniz Şengül, seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

 Esnaf ziyaretleri sırasından vatandaşların istek ve şikayetlerini not ettiklerini kaydeden Şengül, “Şehrimizde çıkaracağımız millet ittifakı adayları ile bir çok noktada iddialı konuma geleceğiz. Tabiî ki diğer taraftan Büyükşehir Belediye Başkan adayımız her zaman sahalardaydı ve sahalarda olmaya devam ediyor. Vatandaşların dertleri ve isteklerini dinleyip ona göre çalışmalar yürütüyor. Başkan adayımıza karşı büyük bir ilgi ve teveccüh var.”dedi.

Maraş Fısıltı haber sitesi ve gazetesi imtiyaz sahibi Ali Keklik ise nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Şengül ve ekibine teşekkür ederek, yerel seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.