CHP’de milletvekili aday adaylığı için istifa süreci başlıyor!

POLİTİKA 27.11.2022 - 17:19, Güncelleme: 27.11.2022 - 17:22
 

CHP’de milletvekili aday adaylığı için istifa süreci başlıyor!

CHP’den milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler için istifa süreci başladı. Aday adayı olmak isteyen kişilerin istifa etmeleri gerekiyor.

CHP’den milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler için istifa süreci başladı. Aday adayı olmak isteyen kişiler 26 Aralık tarihine kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor. Cumhuriyet Halk Parti’nden (CHP) 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak isteyen teşkilat mensupları için istifa süreci başladı.  Aday adayı olmak isteyen kişiler 5 Aralık tarihinden itibaren 26 Aralık tarihine kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor.  Cumhuriyet Halk Parti genel merkezi tarafından parti örgütlerine yazı gönderildi.  Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  Merkez yönetim Kurulu’nun 21 Kasım 2022 tarihli kararı uyarınca 2023 yılı içerisinde yapılacak milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olmayı düşünenlerden aşağıdaki görevleri ifa edenlerin 05-12-22 ile 26-12-22 tarihleri arasında görevlerinden istifa etmeleri gerekmektedir.  Kimler istifa edecek? Aday adaylığı için istifa etmesi gerekenler: il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları, belde yönetim kurulu üyeleri. fisiltihaber.com.tr - politika   
CHP’den milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler için istifa süreci başladı. Aday adayı olmak isteyen kişilerin istifa etmeleri gerekiyor.

CHP’den milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler için istifa süreci başladı. Aday adayı olmak isteyen kişiler 26 Aralık tarihine kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor.

Cumhuriyet Halk Parti’nden (CHP) 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak isteyen teşkilat mensupları için istifa süreci başladı.  Aday adayı olmak isteyen kişiler 5 Aralık tarihinden itibaren 26 Aralık tarihine kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor. 

Cumhuriyet Halk Parti genel merkezi tarafından parti örgütlerine yazı gönderildi.  Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Merkez yönetim Kurulu’nun 21 Kasım 2022 tarihli kararı uyarınca 2023 yılı içerisinde yapılacak milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olmayı düşünenlerden aşağıdaki görevleri ifa edenlerin 05-12-22 ile 26-12-22 tarihleri arasında görevlerinden istifa etmeleri gerekmektedir. 

Kimler istifa edecek?

Aday adaylığı için istifa etmesi gerekenler: il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları, belde yönetim kurulu üyeleri.

fisiltihaber.com.tr - politika 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.