CHP’de milletvekili A. adayı anket çalışmaları başlıyor!

POLİTİKA 02.12.2022 - 18:58, Güncelleme: 04.12.2022 - 17:10
 

CHP’de milletvekili A. adayı anket çalışmaları başlıyor!

2023 yerel seçimler öncesinde CHP’de milletvekili aday adayı anket çalışmaları önümüzdeki hafta başında başlıyor. Anket çalışmalarını üç ayrı şirket yürütecek.

2023 yerel seçimler öncesinde CHP’de milletvekili aday adayı anket çalışmaları önümüzdeki hafta başında başlıyor. Anket çalışmalarını üç ayrı şirket yürütecek. 2023 yılı mayıs ayında yapılması planlanan genel seçimler öncesi partilerin kulisleri bir hayli hareketli. Bazı partilerde seçimlerde milletvekili aday adayı olmak isteyen teşkilat mensupların istifası istenmişti. CHP’de ise teşkilatlarda görev alan kişiler için istifa süreci 5 Aralık ile 26 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Partinin milletvekili aday adayı anket çalışması ise önümüzdeki hafta başında başlıyor. Anketlerde, istişare toplantılarında ismi geçen isimler de sorulacak. Anket çalışmalarını üç ayrı şirket yürütecek.  
2023 yerel seçimler öncesinde CHP’de milletvekili aday adayı anket çalışmaları önümüzdeki hafta başında başlıyor. Anket çalışmalarını üç ayrı şirket yürütecek.

2023 yerel seçimler öncesinde CHP’de milletvekili aday adayı anket çalışmaları önümüzdeki hafta başında başlıyor.

Anket çalışmalarını üç ayrı şirket yürütecek. 2023 yılı mayıs ayında yapılması planlanan genel seçimler öncesi partilerin kulisleri bir hayli hareketli. Bazı partilerde seçimlerde milletvekili aday adayı olmak isteyen teşkilat mensupların istifası istenmişti.

CHP’de ise teşkilatlarda görev alan kişiler için istifa süreci 5 Aralık ile 26 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Partinin milletvekili aday adayı anket çalışması ise önümüzdeki hafta başında başlıyor. Anketlerde, istişare toplantılarında ismi geçen isimler de sorulacak. Anket çalışmalarını üç ayrı şirket yürütecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.