CHP Türkoğlu’nda üye seferberliği başlattı!

POLİTİKA 07.03.2020 - 13:24, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

CHP Türkoğlu’nda üye seferberliği başlattı!

CHP Türkoğlu İlçe Başkanı Fidan Akkaya Çoşgan, Maraş Fısıltı’ya önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Çoşgan, ilçede parti üye seferberliği başlattıklarını söyledi.   Parti için ilk hedeflerini açıklayan Fidan Akkaya Çoşgan, “Sokak sokak gezip ekibimizle birlikte üye yapıyoruz. İlk seçimde partimizi 12 - 13 bin oy potansiyeline çıkartmak istiyoruz.”dedi.     “Partimizi eski yerine taşıdık”   İlçe parti binasını eski yerine taşıdıklarını kaydeden Çoşgan, “İlçe parti binamızı eski yerine taşıdık. Bu binamızda kadın kollarımıza da aktif bir oda yapacağız. Kadınlarımızda partiye rahatlıkla girip çıkabilsinler istiyoruz. Partimizin içerisine kütüphane yapıyoruz. Gençlerimizi de partimize çekmek istiyoruz. Parti aracımızı alıyoruz. Bu araç ulaşım için gerçekten etkili olacak. Bizim çok faydamıza olacak.”diye konuştu.     “Mahalle mahalle geziyoruz”   Olası bir genel ve yerel seçimlerde partinin oy oranını ciddi oranda arttırmak istediklerini vurgulayan İlçe Başkanı Fidan Akkaya Çoşgan şunları söyledi: “ İlçemizde yoğun bir şekilde üye çalışmamızı sürdürüyoruz. Bu konuda seferberlik ilan ettik. Mahalle temsilciliklerimizi yeniden belirleyip mahalle mahalle gezeceğiz. İlçemizde yeteri kadar üye sayımızı arttırdıktan sonra çalışmalarımızın daha verimli ve etkin olacağını düşünüyorum.     Sokak sokak gezip üye yapıyoruz. İlçemiz en fazla oyunu dedem ile görmüş. O zamanlar 12 bin 13 bin oy çıkartıyorlarmış. İlk hedefimizin tekrardan partimizi 12 bin oy potansiyeline çıkartmak olacak. Tabi ki bu bizim için kolay olmayacak, gezerek ve mesai harcayarak olacak.”   “Her kesimden destek görüyorum”   İlçe’de Başkan olmasının ardından her kesimden destek görmeye başladıklarını söyleyen başkan Çoşgan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Partili olsun olmasın bizlere geri dönüşler çok güzel. Ben her kesimde destek alıyorum. Bu zaman kadar partiye gelmeyen kişiler partiye geliyorlar. Vatandaşları sizleri yanında görmek istiyor. Sadece Düğününde, cenazesinde değil her zaman yanında ol, ulaşılabilir ol istiyorlar.”    
CHP Türkoğlu İlçe Başkanı Fidan Akkaya Çoşgan, Maraş Fısıltı’ya önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Çoşgan, ilçede parti üye seferberliği başlattıklarını söyledi.

 

Parti için ilk hedeflerini açıklayan Fidan Akkaya Çoşgan, “Sokak sokak gezip ekibimizle birlikte üye yapıyoruz. İlk seçimde partimizi 12 - 13 bin oy potansiyeline çıkartmak istiyoruz.”dedi.

 

 

“Partimizi eski yerine taşıdık”

 

İlçe parti binasını eski yerine taşıdıklarını kaydeden Çoşgan, “İlçe parti binamızı eski yerine taşıdık. Bu binamızda kadın kollarımıza da aktif bir oda yapacağız. Kadınlarımızda partiye rahatlıkla girip çıkabilsinler istiyoruz. Partimizin içerisine kütüphane yapıyoruz. Gençlerimizi de partimize çekmek istiyoruz. Parti aracımızı alıyoruz. Bu araç ulaşım için gerçekten etkili olacak. Bizim çok faydamıza olacak.”diye konuştu.

 

 

“Mahalle mahalle geziyoruz”

 

Olası bir genel ve yerel seçimlerde partinin oy oranını ciddi oranda arttırmak istediklerini vurgulayan İlçe Başkanı Fidan Akkaya Çoşgan şunları söyledi: “ İlçemizde yoğun bir şekilde üye çalışmamızı sürdürüyoruz. Bu konuda seferberlik ilan ettik. Mahalle temsilciliklerimizi yeniden belirleyip mahalle mahalle gezeceğiz. İlçemizde yeteri kadar üye sayımızı arttırdıktan sonra çalışmalarımızın daha verimli ve etkin olacağını düşünüyorum.

 

 

Sokak sokak gezip üye yapıyoruz. İlçemiz en fazla oyunu dedem ile görmüş. O zamanlar 12 bin 13 bin oy çıkartıyorlarmış. İlk hedefimizin tekrardan partimizi 12 bin oy potansiyeline çıkartmak olacak. Tabi ki bu bizim için kolay olmayacak, gezerek ve mesai harcayarak olacak.”

 

“Her kesimden destek görüyorum”

 

İlçe’de Başkan olmasının ardından her kesimden destek görmeye başladıklarını söyleyen başkan Çoşgan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Partili olsun olmasın bizlere geri dönüşler çok güzel. Ben her kesimde destek alıyorum. Bu zaman kadar partiye gelmeyen kişiler partiye geliyorlar. Vatandaşları sizleri yanında görmek istiyor. Sadece Düğününde, cenazesinde değil her zaman yanında ol, ulaşılabilir ol istiyorlar.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.