CHP Pazarcık gençlik kollarında kongre heyecanı yaşandı!

POLİTİKA 16.02.2020 - 11:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

CHP Pazarcık gençlik kollarında kongre heyecanı yaşandı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık gençlik kollarında kongre heyecanı yaşandı.

İki adayın yarıştığı seçimde Serhat Yoksul, seçimi kazanarak yeniden Başkan seçildi. Yoksul yeniden seçildi Sosyal medya hesabından seçimle ilgili açıklama yapan CHP il yönetim kurulu üyesi Cem Yıldız, “İki adayın yarıştığı seçimde Serhat Yoksul, seçimi kazanarak yeniden Başkan seçilmiştir. Seçime renk katarak Pazarcık'ta heyecanın ve partideki mücadele anlayışının yükselmesine sebep olan diğer adayımız Mehmet Pelen kardeşimize sonsuz teşekkür ediyorum.   Sizler ile çok daha güçlü bir Pazarcık ve çok daha güçlü bir Kahramanmaraş'ın olacağına inancımı yükselttiğinizi belirtir, çıktığınız yolda abiniz yoldaşınız olarak yanında olacağımın sözünü veriyorum.” ifadelerine yer verdi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık gençlik kollarında kongre heyecanı yaşandı.

İki adayın yarıştığı seçimde Serhat Yoksul, seçimi kazanarak yeniden Başkan seçildi.


Yoksul yeniden seçildi


Sosyal medya hesabından seçimle ilgili açıklama yapan CHP il yönetim kurulu üyesi Cem Yıldız, “İki adayın yarıştığı seçimde Serhat Yoksul, seçimi kazanarak yeniden Başkan seçilmiştir. Seçime renk katarak Pazarcık'ta heyecanın ve partideki mücadele anlayışının yükselmesine sebep olan diğer adayımız Mehmet Pelen kardeşimize sonsuz teşekkür ediyorum.

 

Sizler ile çok daha güçlü bir Pazarcık ve çok daha güçlü bir Kahramanmaraş'ın olacağına inancımı yükselttiğinizi belirtir, çıktığınız yolda abiniz yoldaşınız olarak yanında olacağımın sözünü veriyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.