CHP Kahramanmaraş teşkilatı basın mensuplarıyla bir araya geldi!

POLİTİKA 11.01.2022 - 21:36, Güncelleme: 11.01.2022 - 21:36
 

CHP Kahramanmaraş teşkilatı basın mensuplarıyla bir araya geldi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Arsan Center Tesislerinde düzenlenen programla basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP İl Başkanı Esat Şengül, çalışan gazetecilerin gününü kutladı. Başkan Şengül, “Çok kıymetli basın emekçileri emeğin en yüce değer olduğunu şiyar edilmiş bir siyasi partinin il başkanı olarak, partim adına ve örgütüm adına hepinizin 10 Ocak gazeteciler gününü yürekten kutluyorum.”dedi Gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Şengül’ün açıklamasının ardından CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı avukat Mehmet Çarman, CHP Onikişubat ilçe başkanı Ünal Ateş ve Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozhan günün önemine binaen selamlama konuşması yaptılar.   
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Arsan Center Tesislerinde düzenlenen programla basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP İl Başkanı Esat Şengül, çalışan gazetecilerin gününü kutladı.

Başkan Şengül, “Çok kıymetli basın emekçileri emeğin en yüce değer olduğunu şiyar edilmiş bir siyasi partinin il başkanı olarak, partim adına ve örgütüm adına hepinizin 10 Ocak gazeteciler gününü yürekten kutluyorum.”dedi



Gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Şengül’ün açıklamasının ardından CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı avukat Mehmet Çarman, CHP Onikişubat ilçe başkanı Ünal Ateş ve Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozhan günün önemine binaen selamlama konuşması yaptılar. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.