CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayları tanıtıldı!

POLİTİKA 12.04.2023 - 18:13, Güncelleme: 13.04.2023 - 19:12
 

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayları tanıtıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 14 Mayıs seçimlerine gireceği 8 Milletvekili Adayını İttifak Partilerinin de katılımıyla tanıttı. İşte detaylar…

14 Mayıs seçimlerine güçlü bir liste ile girecek olan Cumhuriyet Halk Partisi 8 Milletvekili adayı için geniş katılımlı bir tanıtım toplantısı düzenledi. Seçimlere Ali Öztunç, Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, Mehmet Bağlar, Ejder Kaygusuz, Naile İşlek, Tufan Yanar, Aziz Cem Güner, Çağatay Atasay listesi ile girecek olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday tanıtım toplantısına Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, Demokrat Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Hasan Yılmaz, DEVA Partisi İl Başkanı Yakup İncegül de teşkilatları ile katıldı. “Millet ittifakı hep sahadaydı!” Programda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Depremin ilk gününden beri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kahramanmaraş'ta sahada. Hiç kimse çıkıp da gelmedi diyemez. İlk günden beri hala diş hastanesini geçince lojistik merkezinin orada beş yüz Ankara Belediyesi'nin personeli hala burada. İzmit Belediyesi burada. İzmir Büyükşehir Narlı'da. Elbistan'da hem Ankara Büyükşehir var hem Polat var, Gaziemir var. Bütün ittifak yani Millet İttifakı'na ait Cumhuriyet Halk Partisi'ne ait ittifaktaki diğer partilere ait belediyeler ilk günden beri Kahramanmaraş'talar. Vatandaşın dermanı olmaya çalışıyorlar. Yemekse yemek, gıdaysa gıda, çadırsa çadır. Ne gerekiyorsa hepsini yapıyorlar.” ifadelerine yer verdi.  “Enkazdan vatandaşlarımızı çıkaramadılar” Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Esat Şengülise, “Duyarlı bir seçmenimiz var. Seçimler de oy kullanmak isteyen hemşerilerimiz bizi arıyorlar. 5 tane maskeyi dağıtamadılar. Deprem de enkazdan vatandaşlarımızı çıkaramadılar. Deprem de göçük altında Kahramanmaraş halkı kalmadı iktidar ve Cumhur ittifakı göçük altında kaldı.”dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 14 Mayıs seçimlerine gireceği 8 Milletvekili Adayını İttifak Partilerinin de katılımıyla tanıttı. İşte detaylar…

14 Mayıs seçimlerine güçlü bir liste ile girecek olan Cumhuriyet Halk Partisi 8 Milletvekili adayı için geniş katılımlı bir tanıtım toplantısı düzenledi. Seçimlere Ali Öztunç, Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, Mehmet Bağlar, Ejder Kaygusuz, Naile İşlek, Tufan Yanar, Aziz Cem Güner, Çağatay Atasay listesi ile girecek olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday tanıtım toplantısına Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, Demokrat Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Hasan Yılmaz, DEVA Partisi İl Başkanı Yakup İncegül de teşkilatları ile katıldı.

“Millet ittifakı hep sahadaydı!”

Programda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Depremin ilk gününden beri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kahramanmaraş'ta sahada. Hiç kimse çıkıp da gelmedi diyemez. İlk günden beri hala diş hastanesini geçince lojistik merkezinin orada beş yüz Ankara Belediyesi'nin personeli hala burada. İzmit Belediyesi burada. İzmir Büyükşehir Narlı'da.

Elbistan'da hem Ankara Büyükşehir var hem Polat var, Gaziemir var. Bütün ittifak yani Millet İttifakı'na ait Cumhuriyet Halk Partisi'ne ait ittifaktaki diğer partilere ait belediyeler ilk günden beri Kahramanmaraş'talar. Vatandaşın dermanı olmaya çalışıyorlar. Yemekse yemek, gıdaysa gıda, çadırsa çadır. Ne gerekiyorsa hepsini yapıyorlar.” ifadelerine yer verdi. 

“Enkazdan vatandaşlarımızı çıkaramadılar”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Esat Şengülise, “Duyarlı bir seçmenimiz var. Seçimler de oy kullanmak isteyen hemşerilerimiz bizi arıyorlar. 5 tane maskeyi dağıtamadılar.

Deprem de enkazdan vatandaşlarımızı çıkaramadılar. Deprem de göçük altında Kahramanmaraş halkı kalmadı iktidar ve Cumhur ittifakı göçük altında kaldı.”dedi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.