CHP Dulkadiroğlu’nun kongre tarihi belli oldu!

POLİTİKA 28.11.2019 - 19:30, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

CHP Dulkadiroğlu’nun kongre tarihi belli oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe başkanlığı 3.Olağan Kongreye gidiyor.

İlçe başkanlığında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi 3.Olağan Kongresi 14.12.2019 Cumartesi günü saat 10. 00 da İsadivanlı Mahallesi Şeyhadil caddesi 5.sokak no. 2 Çiftarslan Sitesi (eski metro sineması salonu) Dulkadiroğlu Kahramanmaraş adresinde yapılacaktır. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı aynı gün ve aynı yerde saat 14.00 de yapılacaktır.”  
Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe başkanlığı 3.Olağan Kongreye gidiyor.

İlçe başkanlığında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi 3.Olağan Kongresi 14.12.2019 Cumartesi günü saat 10. 00 da İsadivanlı Mahallesi Şeyhadil caddesi 5.sokak no. 2 Çiftarslan Sitesi (eski metro sineması salonu) Dulkadiroğlu Kahramanmaraş adresinde yapılacaktır.
Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı aynı gün ve aynı yerde saat 14.00 de yapılacaktır.”


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.