CHP Dulkadiroğlu’ndan Afetzedelere yardım kolisi!

AKTÜEL 20.08.2021 - 20:01, Güncelleme: 20.08.2021 - 20:01
 

CHP Dulkadiroğlu’ndan Afetzedelere yardım kolisi!

CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanlığı Kastamonu Bozkurt ilçesinde selden etkilenen vatandaşlara ilk etap yardım kolilerini gönderdi.

CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı avukat Mehmet Çarman ve CHP Dulkadiroğlu ilçe gençlik kolları başkanı Ulaş Kabak önderliğinde Kastamonu Bozkurt ilçesinde selden etkilenen vatandaşlara ilk etap yardım kolilerimizi gönderdi. Parti ilçe başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Gençlik kolları başkanımız Ulaş Kabak ve gençlik kolları yönetim kurulunun çalışmaları neticesinde Kastamonu Bozkurt ilçemizde selden etkilenen vatandaşlara ilk etap yardım kolilerimizi göndermiş bulunmaktayız. Bu vesile ile selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”   
CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanlığı Kastamonu Bozkurt ilçesinde selden etkilenen vatandaşlara ilk etap yardım kolilerini gönderdi.

CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı avukat Mehmet Çarman ve CHP Dulkadiroğlu ilçe gençlik kolları başkanı Ulaş Kabak önderliğinde Kastamonu Bozkurt ilçesinde selden etkilenen vatandaşlara ilk etap yardım kolilerimizi gönderdi.


Parti ilçe başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Gençlik kolları başkanımız Ulaş Kabak ve gençlik kolları yönetim kurulunun çalışmaları neticesinde Kastamonu Bozkurt ilçemizde selden etkilenen vatandaşlara ilk etap yardım kolilerimizi göndermiş bulunmaktayız. Bu vesile ile selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.