CHP Dulkadiroğlu ilçe yönetimi Bertiz bölgesinde!

EKONOMİ 19.10.2020 - 09:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

CHP Dulkadiroğlu ilçe yönetimi Bertiz bölgesinde!

CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı avukat Mehmet Çarman ve ilçe yönetimindeki heyet ile birlikte Bertiz bölgesinde mahalleleri ziyaret etti.

İlçe başkanı seçildiği günden bugüne bulduğu her fırsata vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Çarman, bu kez de Bertiz bölgesindeydi.     Çarman, ilçe yönetimi ve Dulkadiroğlu meclis üyesi İbrahim Demircioğlu birlikte Kılağlı, Hacıeyüplü, Yenipınar, Başdervişli, Kemallı, Ağabeyli ve Kabasakal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe yönetimi burada vatandaşların sorunlarını dinledi.     “Sorunların takipçisi olacağız”   Yapmış olduğu ziyaretleri değerlendiren Başkan Mehmet Çarman şu açıklamalarda bulundu: “Aşağıda belirtilen problemler mahallelerin genel sorunları olmakla birlikte her mahalle özelinde ayrıca belli başlı sorunlar bulunmaktadır.  Bu sorunların takipçisi olacağımızı belirtir, ilgili yerlere gerekli yasal başvuruları yapacağımızı bildiririz. Genel Problemler; Yol, Parke taşı,  Lise düzeyinde okul olmaması,  İçme suyu, Telefon ve internet,  Alt yapı, Arazi sulaması, Çöp konteynırı, Belediyenin ulaşım aracı tahsis etmemesi, Sağlık Ocağı/Hastane, Taziye evi, Sosyal tesis, Gasilhane, Çevre düzenlemesi.”
CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı avukat Mehmet Çarman ve ilçe yönetimindeki heyet ile birlikte Bertiz bölgesinde mahalleleri ziyaret etti.

İlçe başkanı seçildiği günden bugüne bulduğu her fırsata vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Çarman, bu kez de Bertiz bölgesindeydi.

 

 

Çarman, ilçe yönetimi ve Dulkadiroğlu meclis üyesi İbrahim Demircioğlu birlikte Kılağlı, Hacıeyüplü, Yenipınar, Başdervişli, Kemallı, Ağabeyli ve Kabasakal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe yönetimi burada vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

 

“Sorunların takipçisi olacağız”

 

Yapmış olduğu ziyaretleri değerlendiren Başkan Mehmet Çarman şu açıklamalarda bulundu: “Aşağıda belirtilen problemler mahallelerin genel sorunları olmakla birlikte her mahalle özelinde ayrıca belli başlı sorunlar bulunmaktadır.  Bu sorunların takipçisi olacağımızı belirtir, ilgili yerlere gerekli yasal başvuruları yapacağımızı bildiririz. Genel Problemler; Yol, Parke taşı,  Lise düzeyinde okul olmaması,  İçme suyu, Telefon ve internet,  Alt yapı, Arazi sulaması, Çöp konteynırı, Belediyenin ulaşım aracı tahsis etmemesi, Sağlık Ocağı/Hastane, Taziye evi, Sosyal tesis, Gasilhane, Çevre düzenlemesi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.