Ceyhan, onları rabbime havale ediyorum!

SPOR 05.09.2021 - 15:52, Güncelleme: 05.09.2021 - 15:52
 

Ceyhan, onları rabbime havale ediyorum!

Ceyhan, “Bizleri deplasmanda oynamaya mahkum edenleri ve bu şekilde tarihe geçenleri, rabbime havale ediyorum.”dedi.

Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Serik Belediyespor maçı öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu.    İşte o açıklama, “Kahraman şehrin, kahraman takımını, tarihinde ilk defa kendi evi yerine deplasmanda oynamaya mahkum edenleri ve bu şekilde tarihe geçenleri, rabbime havale ediyorum. Görelim bakalım; "Eylerse Rabbim eyler, Neylerse Güzel eyler."    
Ceyhan, “Bizleri deplasmanda oynamaya mahkum edenleri ve bu şekilde tarihe geçenleri, rabbime havale ediyorum.”dedi.

Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, Serik Belediyespor maçı öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

 İşte o açıklama, “Kahraman şehrin, kahraman takımını, tarihinde ilk defa kendi evi yerine deplasmanda oynamaya mahkum edenleri ve bu şekilde tarihe geçenleri, rabbime havale ediyorum. Görelim bakalım; "Eylerse Rabbim eyler, Neylerse Güzel eyler."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.