Ceyhan, Kahramanmaraşspor'u yarı yolda bırakmıyorum!

SPOR 22.02.2021 - 22:39, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Ceyhan, Kahramanmaraşspor'u yarı yolda bırakmıyorum!

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanlığı görevinden istifa eden Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısıyla kulübü nasıl aldığını anlattı.

Ceyhan, “Bugün buradan bırakıyorum, bilerek ve bilmeyerek kimlerin kalbini kırdıysam helallik istiyorum. Kimseyi bilerek ekmeğinden ederek kimsenin kalbini kırmadım. Babam bana hep nasihatte bulunurdu. Oğlum bu takımı bırak çocuklarını sadece anneye bırakma derdi. Babam bana sen beni dinlemiyorsun ben sana 5 vakit namazda dua ediyorum, bırakman için dedi ve gözlerini yumdu. Bende oturdum ağladım ve bırakacağım.”dedi. “Takımı yarı yolda bırakmayacağız”  Kahramanmaraşspor'a her zaman destek olacağını kaydeden Fatih Mehmet Ceyhan şunları söyledi, “Kahramanmaraşspor'u yarı yolda bırakmak istemiyoruz, gönüllü yönetimimiz takımı sezon sonuna kadar götürecek. Kahramanmaraşspor'un geçici başkanı Necati Özal olacak. Teknik direktör Sinan Yücer, sen yoksan ben yokum dedi ve bıraktı. Bende yeni hoca ile anlaştım. Kahramanmaraş'a geldi. Takımı ona emanet edeceğiz.  Bu takımı bırakınca bu takımdan elimi çekmeyeceğim şehrimin takımına destek olmaya devam edeceğim. Kahramanmaraşspor şehrin bir değeri bu değere sahip çıkalım. Takım şirketse neden kimse benim şirketime karışamıyorda, Kahramanmaraşspor'a karışıyor. Takımın maçlarını binlerce kişi takip ediyor. Buradan takımı alacak kişilere şunu söylemek isterim, biz takımı aldığımızda bir kargaşa vardı. Şimdi burada her hangi bir kargaşa yok, takımın tüm şifreleri hepsi burada. Takım kurumsal bir şekilde bırakıyorum. Umarım şehrimizin büyükleri bu takıma sahip çıkar.”  
Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanlığı görevinden istifa eden Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısıyla kulübü nasıl aldığını anlattı.

Ceyhan, “Bugün buradan bırakıyorum, bilerek ve bilmeyerek kimlerin kalbini kırdıysam helallik istiyorum. Kimseyi bilerek ekmeğinden ederek kimsenin kalbini kırmadım. Babam bana hep nasihatte bulunurdu. Oğlum bu takımı bırak çocuklarını sadece anneye bırakma derdi. Babam bana sen beni dinlemiyorsun ben sana 5 vakit namazda dua ediyorum, bırakman için dedi ve gözlerini yumdu. Bende oturdum ağladım ve bırakacağım.”dedi.


“Takımı yarı yolda bırakmayacağız”


 Kahramanmaraşspor'a her zaman destek olacağını kaydeden Fatih Mehmet Ceyhan şunları söyledi, “Kahramanmaraşspor'u yarı yolda bırakmak istemiyoruz, gönüllü yönetimimiz takımı sezon sonuna kadar götürecek. Kahramanmaraşspor'un geçici başkanı Necati Özal olacak. Teknik direktör Sinan Yücer, sen yoksan ben yokum dedi ve bıraktı. Bende yeni hoca ile anlaştım. Kahramanmaraş'a geldi. Takımı ona emanet edeceğiz.  Bu takımı bırakınca bu takımdan elimi çekmeyeceğim şehrimin takımına destek olmaya devam edeceğim. Kahramanmaraşspor şehrin bir değeri bu değere sahip çıkalım. Takım şirketse neden kimse benim şirketime karışamıyorda, Kahramanmaraşspor'a karışıyor. Takımın maçlarını binlerce kişi takip ediyor. Buradan takımı alacak kişilere şunu söylemek isterim, biz takımı aldığımızda bir kargaşa vardı. Şimdi burada her hangi bir kargaşa yok, takımın tüm şifreleri hepsi burada. Takım kurumsal bir şekilde bırakıyorum. Umarım şehrimizin büyükleri bu takıma sahip çıkar.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.