Cem Yıldız’dan veda mesajı!

POLİTİKA 10.02.2020 - 14:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Cem Yıldız’dan veda mesajı!

CHP Kahramanmaraş il gençlik kolları Cem Yıldız, yaş haddinden dolayı görevini bıraktı.

Diğer taraftan Yıldız, CHP il yönetiminde farklı görevlerde partiye hizmet etmeye devam edecek. Cem Yıldız,  gençlik kollarını bırakmasından dolayı sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı.   İşte o mesaj: “Gençlik Kollarındaki görevimizi tamamlamış bulunmaktayım. Bir dönemi daha kapatıyorum kendimle alakalı. Ama çok daha güzel yollar yürüyeceğimize olan inancım tam. Başarılı bir dönem atlattığımı ve partim için elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştığımı düşünüyorum. Bu süreçte kalbini kırdığım üzdüğüm incittiğim kim varsa herkesin affına sığınıyorum. Herkesten özür diliyorum.   Bu onurlu süreçte bana destek veren başta Gençlik Kolları İl Yönetimim olmak üzere benimle aynı dönemde başkanlık yapan Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gümüş'e, Pazarcık Gençlik Kolları Başkanları Hüseyin Keloğlu ve Serhat Yoksul'a, Andırın Gençlik Kolları Başkanı Aydın Özgün'e, Afşin Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Gören'e, Nurhak Gençlik Kolları Başkanı Esma Çolak'a, Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanı Emre Kozandağı'na, Çağlayancerit Gençlik Kolları Başkanı Cihan Sütyemez'e, Halkçı Liseliler Genel Başkanı Aziz Cem Güner'e ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Gizem Taşın'a sonsuz teşekkürlerimi sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Yolunuz ve yolumuz açık olsun genç yol arkadaşlarım.”
CHP Kahramanmaraş il gençlik kolları Cem Yıldız, yaş haddinden dolayı görevini bıraktı.

Diğer taraftan Yıldız, CHP il yönetiminde farklı görevlerde partiye hizmet etmeye devam edecek. Cem Yıldız,  gençlik kollarını bırakmasından dolayı sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı.

 

İşte o mesaj: “Gençlik Kollarındaki görevimizi tamamlamış bulunmaktayım. Bir dönemi daha kapatıyorum kendimle alakalı. Ama çok daha güzel yollar yürüyeceğimize olan inancım tam. Başarılı bir dönem atlattığımı ve partim için elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştığımı düşünüyorum. Bu süreçte kalbini kırdığım üzdüğüm incittiğim kim varsa herkesin affına sığınıyorum. Herkesten özür diliyorum.

 

Bu onurlu süreçte bana destek veren başta Gençlik Kolları İl Yönetimim olmak üzere benimle aynı dönemde başkanlık yapan Elbistan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gümüş'e, Pazarcık Gençlik Kolları Başkanları Hüseyin Keloğlu ve Serhat Yoksul'a, Andırın Gençlik Kolları Başkanı Aydın Özgün'e, Afşin Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Gören'e, Nurhak Gençlik Kolları Başkanı Esma Çolak'a, Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanı Emre Kozandağı'na, Çağlayancerit Gençlik Kolları Başkanı Cihan Sütyemez'e, Halkçı Liseliler Genel Başkanı Aziz Cem Güner'e ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Gizem Taşın'a sonsuz teşekkürlerimi sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Yolunuz ve yolumuz açık olsun genç yol arkadaşlarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.