Celal Şengör’den 9 şiddetinde deprem uyarısı!

AKTÜEL 21.02.2023 - 18:14, Güncelleme: 21.02.2023 - 18:14
 

Celal Şengör’den 9 şiddetinde deprem uyarısı!

Prof. Dr. Celal Şengör İstanbul depremi için önemli açıklamalarda bulundu. Şengör, “Depremin büyüklüğü için en az 7.0 şiddetini öngörüyoruz" dedi.

Kahramanmaraş'taki depremin yaraları hala tazeyken dün Hatay'da yaşanan iki büyük deprem insanlarda tedirginlik yarattı.  Büyük İstanbul depremiyle ilgili konuşan Prof. Dr. Celal Şengör,"Yeşilköy'de ve Tuzla'da şiddet 9'a çıkacak. Büyüklük değil ama şiddet 9 olarak hissedilecek. Depremin büyüklüğü için en az 7.0 şiddetini öngörüyoruz" dedi. Şengör, "Yeşilköy'de ve Tuzla'da şiddet 9'a çıkacak. Büyüklük değil ama şiddet 9 olarak hissedilecek. Depremin büyüklüğü için en az 7.0 şiddetini öngörüyoruz. Yeşilköy'ün zemini de iyi değil. Adalar'daki evler sağlam ama fay burnunuzun dibinde, Adalar'da tsunami tehlikesi yok. Adalar'ı sıkı bir şekilde sallayacak" ifadelerini kullandı.  
Prof. Dr. Celal Şengör İstanbul depremi için önemli açıklamalarda bulundu. Şengör, “Depremin büyüklüğü için en az 7.0 şiddetini öngörüyoruz" dedi.

Kahramanmaraş'taki depremin yaraları hala tazeyken dün Hatay'da yaşanan iki büyük deprem insanlarda tedirginlik yarattı. 

Büyük İstanbul depremiyle ilgili konuşan Prof. Dr. Celal Şengör,"Yeşilköy'de ve Tuzla'da şiddet 9'a çıkacak. Büyüklük değil ama şiddet 9 olarak hissedilecek. Depremin büyüklüğü için en az 7.0 şiddetini öngörüyoruz" dedi.

Şengör, "Yeşilköy'de ve Tuzla'da şiddet 9'a çıkacak. Büyüklük değil ama şiddet 9 olarak hissedilecek. Depremin büyüklüğü için en az 7.0 şiddetini öngörüyoruz. Yeşilköy'ün zemini de iyi değil. Adalar'daki evler sağlam ama fay burnunuzun dibinde, Adalar'da tsunami tehlikesi yok. Adalar'ı sıkı bir şekilde sallayacak" ifadelerini kullandı.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.