Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç.’nin yayın tarihi ne zaman?

DİZİ - FİLM 25.11.2022 - 22:00, Güncelleme: 25.11.2022 - 22:00
 

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç.’nin yayın tarihi ne zaman?

Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yeni fragmanı yayımlandı. Peki, Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Dizisi ne zaman yayımlanacak?

Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yeni fragmanı yayımlandı. Peki,  Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Dizisi ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar… BluTV’de yayımlanacak olan  ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yeni fragmanı yayımlandı. Fragman takipçiler tarafından büyük beğeni topladı.  Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin kadrosu:  Dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise,Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimler yer alıyor.  Sevilen dizi 6 Aralık Salı günü BluTV’de başlayacak.   
Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yeni fragmanı yayımlandı. Peki, Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Dizisi ne zaman yayımlanacak?

Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yeni fragmanı yayımlandı. Peki,  Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Dizisi ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar…

BluTV’de yayımlanacak olan  ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yeni fragmanı yayımlandı. Fragman takipçiler tarafından büyük beğeni topladı. 

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin kadrosu: 

Dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise,Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimler yer alıyor. 

Sevilen dizi 6 Aralık Salı günü BluTV’de başlayacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.