Cédric Bakambu'nun Galatasaray'a maliyeti ne kadar?

SPOR 23.07.2023 - 15:27, Güncelleme: 23.07.2023 - 15:31
 

Cédric Bakambu'nun Galatasaray'a maliyeti ne kadar?

Galatasaray Al-Nasr'da forma giyen 32 yaşındaki golcü Cédric Bakambu'nun transferini de KAP'a bildirdi.

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Al-Nasr'da forma giyen 32 yaşındaki golcü Cédric Bakambu'nun transferini de KAP'a bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Cédric Bakambu'nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. Cédric Bakambu'nun  maliyeti  Golcü oyuncunun Sarı-kırmızılılardan yıllık 1.3 milyon euro kazanacağı ileri sürüldü. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme turunda Zalgiris ile karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarını sürdürüyor. Golcü oyuncuyla 2026 yılına kadar geçerli olacak bir sözleşme imzalanacağı ve yıllık 1.3 milyon euro maaş ödemesi yapılacağı iddia edildi. Cimbom'un bu transfer için 900 bin euro ödeyeceği de gelen bilgiler arasında.  
Galatasaray Al-Nasr'da forma giyen 32 yaşındaki golcü Cédric Bakambu'nun transferini de KAP'a bildirdi.

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Al-Nasr'da forma giyen 32 yaşındaki golcü Cédric Bakambu'nun transferini de KAP'a bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Cédric Bakambu'nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü Al-Nasr SC Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Cédric Bakambu'nun  maliyeti 

Golcü oyuncunun Sarı-kırmızılılardan yıllık 1.3 milyon euro kazanacağı ileri sürüldü.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme turunda Zalgiris ile karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarını sürdürüyor.

Golcü oyuncuyla 2026 yılına kadar geçerli olacak bir sözleşme imzalanacağı ve yıllık 1.3 milyon euro maaş ödemesi yapılacağı iddia edildi. Cimbom'un bu transfer için 900 bin euro ödeyeceği de gelen bilgiler arasında.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.