Çarpıcı filmler listesi!

DİZİ - FİLM 27.11.2021 - 17:43, Güncelleme: 27.11.2021 - 17:43
 

Çarpıcı filmler listesi!

Bazı filmler vardır; insanı içerisine öylesine çeker ki filmin sonuna dek gözlerinizi ekrandan ayıramaz ve hatta izlediğiniz bu şaheseri uzun süre boyunca düşünürsünüz. İşte size bu tür filmlerden oluşan bir liste.

Başkalarının Hayatı,DasLeben der Anderen Oyuncular:Ulrich Müe, Sebastian Koch, Martina Gedeck Popüler oyun yazarı Georg Dreyman, ünlü bir aktrisle ilişki yaşamıyor olsaydı eğer, tüm hayatını sorunsuz geçirebilirdi. Ancak bu aktris, güçlü bir gizli ajanın gözünden kaçmayacak kadar meşhurdu. Dreyman'ın sona gelen bohem hayatının anlatıldığı etkileyici bir film. Düşman, Enemy Oyuncular:Jake Gyllenhaal, Mélanie Laurent, Sarah Gadon Adam, bir film kiralar ve filmde tıpkı kendine benzeyen birisini gördüğünde şaşkınlığa uğrar. Bu adamı bulmaya dair arzusu, bir tür saplantıya dönüşür. Ancak bu durum yalnızca benzerlikten mi ibarettir? IMDbpuanı — 6.9   Ölü Kız, The Dead Girl Oyuncular:Toni Collette, Rose Byrne, Brittany Murphy Arden, Christa adındaki bir kadının cesedini bulur. Arden'in kendi kendisine yaptığı araştırmalar, kız kardeşi kaybolan hukuk fakültesi öğrencisi Leah'ya ulaşmasını sağlar. Aynı anda, Ruth adındaki bir kadın, eşinin Christa'nın ölümü ile ilgisi olduğunu öğrendiğinde, kendini karmaşık bir durumun içerisinde bulur. IMDbpuanı — 6.7 Köstebek, The Departed Oyuncular:Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson Birbirlerini saptamaya çalışan iki çift taraflı ajan hakkında bir hikâye. Başından sonuna dek diken üzerinde kalmanızı sağlayacak büyüleyici bir senaryo. IMDbpuanı — 8.5 Neerja Oyuncular:Sonam Kapoor, Shabana Azmi, Yogendra Tikku Film, 1986 yılında teröristler tarafından kaçırılan PanAm havayolları uçağındaki 359 yolcuyu korumak için kendini feda eden uçuş görevlisi Neerja Bhanot'un gerçek hikâyesini konu alıyor. IMDbpuanı — 7.8 Sahtekar, Changeling Oyuncular:Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan Film, 1920'lerin Los Angeles'ında geçiyor. Christine, kaybolan oğlu için polise başvurur; ancak çocuk nihayet bulunduğunda, kadın, görünüşüne rağmen çocuğun kendi çocuğu olduğunu kabul etmez. Ve yastaki kadın, yardım almak yerine, kendini bir tımarhane koğuşunda bulur. IMDbpuanı — 7.8  
Bazı filmler vardır; insanı içerisine öylesine çeker ki filmin sonuna dek gözlerinizi ekrandan ayıramaz ve hatta izlediğiniz bu şaheseri uzun süre boyunca düşünürsünüz. İşte size bu tür filmlerden oluşan bir liste.

Başkalarının Hayatı,DasLeben der Anderen

Oyuncular:Ulrich Müe, Sebastian Koch, Martina Gedeck

Popüler oyun yazarı Georg Dreyman, ünlü bir aktrisle ilişki yaşamıyor olsaydı eğer, tüm hayatını sorunsuz geçirebilirdi. Ancak bu aktris, güçlü bir gizli ajanın gözünden kaçmayacak kadar meşhurdu. Dreyman'ın sona gelen bohem hayatının anlatıldığı etkileyici bir film.

Düşman, Enemy

Oyuncular:Jake Gyllenhaal, Mélanie Laurent, Sarah Gadon
Adam, bir film kiralar ve filmde tıpkı kendine benzeyen birisini gördüğünde şaşkınlığa uğrar. Bu adamı bulmaya dair arzusu, bir tür saplantıya dönüşür. Ancak bu durum yalnızca benzerlikten mi ibarettir?
IMDbpuanı — 6.9

 

Ölü Kız, The Dead Girl

Oyuncular:Toni Collette, Rose Byrne, Brittany Murphy
Arden, Christa adındaki bir kadının cesedini bulur. Arden'in kendi kendisine yaptığı araştırmalar, kız kardeşi kaybolan hukuk fakültesi öğrencisi Leah'ya ulaşmasını sağlar. Aynı anda, Ruth adındaki bir kadın, eşinin Christa'nın ölümü ile ilgisi olduğunu öğrendiğinde, kendini karmaşık bir durumun içerisinde bulur.
IMDbpuanı — 6.7

Köstebek, The Departed

Oyuncular:Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson
Birbirlerini saptamaya çalışan iki çift taraflı ajan hakkında bir hikâye. Başından sonuna dek diken üzerinde kalmanızı sağlayacak büyüleyici bir senaryo.
IMDbpuanı — 8.5

Neerja

Oyuncular:Sonam Kapoor, Shabana Azmi, Yogendra Tikku
Film, 1986 yılında teröristler tarafından kaçırılan PanAm havayolları uçağındaki 359 yolcuyu korumak için kendini feda eden uçuş görevlisi Neerja Bhanot'un gerçek hikâyesini konu alıyor.
IMDbpuanı — 7.8

Sahtekar, Changeling

Oyuncular:Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan
Film, 1920'lerin Los Angeles'ında geçiyor. Christine, kaybolan oğlu için polise başvurur; ancak çocuk nihayet bulunduğunda, kadın, görünüşüne rağmen çocuğun kendi çocuğu olduğunu kabul etmez. Ve yastaki kadın, yardım almak yerine, kendini bir tımarhane koğuşunda bulur.
IMDbpuanı — 7.8

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.