Çarman, Mücadelemizi yükselteceğiz!

POLİTİKA 08.08.2023 - 18:31, Güncelleme: 08.08.2023 - 18:49
 

Çarman, Mücadelemizi yükselteceğiz!

CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi yapıldı. Seçime tek aday olarak giren Kemal Keleşer, CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi yapıldı. Seçime tek aday olarak giren Kemal Keleşer, CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı seçildi. Kongrede konuşan Mevcut CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, “Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce belki de ülke tarihinin en önemli seçimlerinden birini atlattık.Maalesef seçim sonuçları istediğimiz gibi olmadı. Cumhuriyet Halk Partililer olarak şapkamızı önümüze koyacağız ve öz eleştirimizi yapacağız."dedi. İşte Çarman'ın o açıklaması: "  Bu süreç içerisinde belki de en çok Cumhuriyet Halk Partililer tarafından ağır eleştirilere maruz kaldık. Bunlar partililerimizin en tabi hakkıdır. Bu ülkenin Cumhuriyetçi, Atatürkçü, Laik, tüm ilerici insanlar tarafından yönetilen bu eleştiriler partimizin hala umut kaynağı olarak görülmesinden kaynaklandığından tüm eleştirilerin başımızın üstünde yeri bulunmaktadır. Tüm eleştirilere göğüs gereceğiz ve mücadelemizi yükselteceğiz.  Mevcut sorun yaşadığımız ekonomik çöküşüz, zam ihtilasının, mülteci sorununun her gün artarak devam eden ve her geçen gün daha da zorlaşan bir sosyal krizin, bir ekonomik krizin tek sorumlusu tek müsebbibi 21 yıldır bu ülkeyi yöneten Ak Parti  iktidarıdır. Gelinen süreçte Dulkadiroğlu ilçemize, sadece Kahramanmaraş'ta değil, Cumhur İttifakı'nın ülke genelinde metropol ilçeleri içerisinde belki de en güçlü olduğu yerlerden bir tanesinde oyumuzu yüzde 100 oranında arttırma başarısına ulaştık. Gururla söylemek istiyorum ki ve buradan tüm ilçe yöneticilerime, tüm örgütüme teşekkür ediyorum ki tek bir sandığımızı boş bırakmadık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum."  
CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi yapıldı. Seçime tek aday olarak giren Kemal Keleşer, CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı 4. Olağan
Kongresi yapıldı. Seçime tek aday olarak giren Kemal Keleşer, CHP
Dulkadiroğlu İlçe Başkanı seçildi.

Kongrede konuşan Mevcut CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, “Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce belki de ülke tarihinin en önemli seçimlerinden birini atlattık.Maalesef seçim sonuçları istediğimiz gibi olmadı. Cumhuriyet Halk Partililer olarak şapkamızı önümüze koyacağız ve öz eleştirimizi yapacağız."dedi.

İşte Çarman'ın o açıklaması: "

 Bu süreç içerisinde belki de en çok Cumhuriyet Halk Partililer tarafından ağır eleştirilere maruz kaldık. Bunlar partililerimizin en tabi hakkıdır. Bu ülkenin Cumhuriyetçi, Atatürkçü, Laik, tüm ilerici insanlar tarafından yönetilen bu eleştiriler partimizin hala umut kaynağı olarak görülmesinden kaynaklandığından tüm eleştirilerin başımızın üstünde yeri bulunmaktadır. Tüm eleştirilere göğüs gereceğiz ve mücadelemizi yükselteceğiz. 

Mevcut sorun yaşadığımız ekonomik çöküşüz, zam ihtilasının, mülteci sorununun her gün artarak devam eden ve her geçen gün daha da zorlaşan bir sosyal krizin, bir ekonomik krizin tek sorumlusu tek müsebbibi 21 yıldır bu ülkeyi yöneten Ak Parti  iktidarıdır.

Gelinen süreçte Dulkadiroğlu ilçemize, sadece Kahramanmaraş'ta değil, Cumhur İttifakı'nın ülke genelinde metropol ilçeleri içerisinde belki de en güçlü olduğu yerlerden bir tanesinde oyumuzu yüzde 100 oranında arttırma başarısına ulaştık.

Gururla söylemek istiyorum ki ve buradan tüm ilçe yöneticilerime, tüm örgütüme teşekkür ediyorum ki tek bir sandığımızı boş bırakmadık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.