Canlı Müzik Cafe Restte Güzel!

Mekanlar 08.01.2019 - 17:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Canlı Müzik Cafe Restte Güzel!

Kahramanmaraş’ta canlı müziğin kalbi Cafe Rest’te atıyor.

Açıldığı günden bu yana vatandaşların en uğrak mekanlarından olmayı başaran Cafe Restt yapmış olduğu canlı müzik günleriyle katılımcıların beğenisini kazanıyor. Cafe’de Her hafta Salı ve Cuma akşamları farklı müzik grupları sahne alıyor. Ayrıca istek üzerine kalabalık gruplara canlı müzik hizmeti veriyor. Akşam saat 20.30 da başlayan canlı müzik gece 23.00’a kadar devam ediyor. Cafe Restt adres ise Boğaziçi Mahallesi. Bahçeci hoca bul. AVM 344 yanı
Kahramanmaraş’ta canlı müziğin kalbi Cafe Rest’te atıyor.

Açıldığı günden bu yana vatandaşların en uğrak mekanlarından olmayı başaran Cafe Restt yapmış olduğu canlı müzik günleriyle katılımcıların beğenisini kazanıyor.

Cafe’de Her hafta Salı ve Cuma akşamları farklı müzik grupları sahne alıyor. Ayrıca istek üzerine kalabalık gruplara canlı müzik hizmeti veriyor.

Akşam saat 20.30 da başlayan canlı müzik gece 23.00’a kadar devam ediyor.

Cafe Restt adres ise Boğaziçi Mahallesi. Bahçeci hoca bul. AVM 344 yanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.