Canınız sağolsun Türkoğlu Belediyespor!

SPOR 14.06.2021 - 16:00, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Canınız sağolsun Türkoğlu Belediyespor!

Temsilcimiz Türkoğlu Belediyespor 2.Haftanın maçında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti.

2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2. Gruptaki Temsilcimiz Türkoğlu Belediyespor 2.Haftanın maçında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'u kendi sahasında konuk etti. Türkoğlu Belediyespor - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor maçını Hasan Kılıçarslan yönetti. Bu karşılaşmada  Okan Güldal 1. Yardımcı Hakem, Burak Savaş ise 2. Yardımcı Hakem olurken, Emre Nağaç ise müsabakanın Dördüncü Hakemi oldu. İlk maçında Elbistanspor'u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi olan Temsilcimiz Türkoğlu Belediyespor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'a 4-2 mağlup oldu.  
Temsilcimiz Türkoğlu Belediyespor 2.Haftanın maçında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'u konuk etti.

2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2. Gruptaki Temsilcimiz Türkoğlu Belediyespor 2.Haftanın maçında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'u kendi sahasında konuk etti.


Türkoğlu Belediyespor - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor maçını Hasan Kılıçarslan yönetti. Bu karşılaşmada  Okan Güldal 1. Yardımcı Hakem, Burak Savaş ise 2. Yardımcı Hakem olurken, Emre Nağaç ise müsabakanın Dördüncü Hakemi oldu.


İlk maçında Elbistanspor'u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi olan Temsilcimiz Türkoğlu Belediyespor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'a 4-2 mağlup oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.