Cam Bebekler Tedavi Olacak!

07.08.2019 - 09:07, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Cam Bebekler Tedavi Olacak!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan cam kemik hastası Sakine ve Umut Eren’in tedavileri için yeterli yardım toplandı.

Geçtiğimiz haftadan itibaren yerel ve ulusal medyada yer alan haberlerle birlikte başlatılan yardım kampanyası kısa süre içerisinde çığ gibi büyüyerek tedavi için gerekli olan para toplandı. Kurban Bayramı sonrasında cam kemik hastası çocuklar tedavi için İstanbul’a gidecekler ve süreç başlayacak. Düzenlenen yardım kampanyası için mutluluğunu dile getiren baba Mustafa Çiçek herkese çok teşekkür etti. Türkoğlu46  
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan cam kemik hastası Sakine ve Umut Eren’in tedavileri için yeterli yardım toplandı.

Geçtiğimiz haftadan itibaren yerel ve ulusal medyada yer alan haberlerle birlikte başlatılan yardım kampanyası kısa süre içerisinde çığ gibi büyüyerek tedavi için gerekli olan para toplandı.
Kurban Bayramı sonrasında cam kemik hastası çocuklar tedavi için İstanbul’a gidecekler ve süreç başlayacak. Düzenlenen yardım kampanyası için mutluluğunu dile getiren baba Mustafa Çiçek herkese çok teşekkür etti.
Türkoğlu46

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.