Çam, “31 Mart’a Çok Güçlü Gireceğiz”

POLİTİKA 25.01.2019 - 09:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Çam, “31 Mart’a Çok Güçlü Gireceğiz”

Ak Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yaptıkları saha çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yerel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandıklarına dikkat çeken Çam,“Gençlik Kolları olarak bundan önceki süreçlerde olduğu gibi tam kadro olarak yerel seçimlere hazırız.Önümüzdeki süreçte gençlik Kolları olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”dedi. “Kardeşlerimize sürprizlerimiz var” Önümüzdeki yerel seçimde yeni oy kullanacak kişilere özel bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Ali Çam şunları söyledi, “Yeni oy kullanan kişilere özel sürprizlerimiz var. Cumhurbaşkanımızın kendi sesinden videolu veya sesli şahsa özel ismi ile hitap ettiği bir video sunum veyahut da bir kara kutu okumasıyla yine şahsa ve ismi özel bir çalışmamız olacak. Bunları biz Gençlik Kolları olarak kardeşlerimize birebir elden teslim edeceğiz. Bizler yeniliklere çabuk ayak uyduruyoruz. Teknolojiyi çok iyi kullanıyoruz. Vatandaşlarımıza nasıl daha iyi hizmet ederiz bunu gayreti içerisinde olacağız.” “1 Şubatta tam kadro sahadayız” Sıkı bir şekilde saha çalışmasını sürüdüklerine değinen Başkan Çam, “Stantlarımız bulunmayacak, birebir ziyaretleri daha çok önemsiyoruz. Bu seçim sürecinde bunu çok kullanacağız. Biliyorsunuz Kahramanmaraş'ta da bir Cumhur ittifakı var, bizde Cumhur ittifakı olarak çalışmalarımızda buraya helal getirmeden liderimizin verdiği talimat doğrultusunda sürdüreceğiz.  31 Mart'ta Cumhur ittifakına en güçlü şekilde vatandaşlarımızın destekleyeceğini düşünüyoruz. 1 Şubat'ta tam anlamıyla ekiplerimiz sahada olacak. Adaylarımız her gün ciddi çalışmalar yapıyor ama tam manasıyla da 1 Şubat'ta İnşallah sahada olacağız.”diye konuştu.
Ak Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yaptıkları saha çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yerel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandıklarına dikkat çeken Çam,“Gençlik Kolları olarak bundan önceki süreçlerde olduğu gibi tam kadro olarak yerel seçimlere hazırız.Önümüzdeki süreçte gençlik Kolları olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”dedi.

“Kardeşlerimize sürprizlerimiz var”

Önümüzdeki yerel seçimde yeni oy kullanacak kişilere özel bir çalışma yaptıklarını vurgulayan Ali Çam şunları söyledi, “Yeni oy kullanan kişilere özel sürprizlerimiz var. Cumhurbaşkanımızın kendi sesinden videolu veya sesli şahsa özel ismi ile hitap ettiği bir video sunum veyahut da bir kara kutu okumasıyla yine şahsa ve ismi özel bir çalışmamız olacak. Bunları biz Gençlik Kolları olarak kardeşlerimize birebir elden teslim edeceğiz. Bizler yeniliklere çabuk ayak uyduruyoruz. Teknolojiyi çok iyi kullanıyoruz. Vatandaşlarımıza nasıl daha iyi hizmet ederiz bunu gayreti içerisinde olacağız.”

“1 Şubatta tam kadro sahadayız”

Sıkı bir şekilde saha çalışmasını sürüdüklerine değinen Başkan Çam, “Stantlarımız bulunmayacak, birebir ziyaretleri daha çok önemsiyoruz. Bu seçim sürecinde bunu çok kullanacağız. Biliyorsunuz Kahramanmaraş'ta da bir Cumhur ittifakı var, bizde Cumhur ittifakı olarak çalışmalarımızda buraya helal getirmeden liderimizin verdiği talimat doğrultusunda sürdüreceğiz.  31 Mart'ta Cumhur ittifakına en güçlü şekilde vatandaşlarımızın destekleyeceğini düşünüyoruz. 1 Şubat'ta tam anlamıyla ekiplerimiz sahada olacak. Adaylarımız her gün ciddi çalışmalar yapıyor ama tam manasıyla da 1 Şubat'ta İnşallah sahada olacağız.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.