Çalışan anneye 7 bin 470 TL destek verilecek!

EKONOMİ 06.12.2019 - 16:30, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Çalışan anneye 7 bin 470 TL destek verilecek!

Annelere yapılacak çocuk, doğum ve süt parası gibi ödemeler Ocak itibarıyla asgari ücret artışına ve enflasyona göre zamlanacak.

Ocak itibarıyla doğum yapacak annelerin eline en az 7.470 lira geçecek. Devletin annelere sağladığı destekler her yıl düzenli artıyor.  Başlıca ödemeler çocuk parası, doğum yardımı, süt ve emzirme parası, yarım gün çalışma desteği ve kreş yardımı olarak öne çıkıyor. Doğum yapan tüm annelere çocuk parası veriliyor. İlk çocukta 300, ikincide 400 ve üçüncüde 600 lira ödeniyor. Bu ödemeler sabit ve son 2 yıldır değişmedi. 2020'de ek bir düzenleme olursa artacak.  
Annelere yapılacak çocuk, doğum ve süt parası gibi ödemeler Ocak itibarıyla asgari ücret artışına ve enflasyona göre zamlanacak.

Ocak itibarıyla doğum yapacak annelerin eline en az 7.470 lira geçecek.

Devletin annelere sağladığı destekler her yıl düzenli artıyor. 

Başlıca ödemeler çocuk parası, doğum yardımı, süt ve emzirme parası, yarım gün çalışma desteği ve kreş yardımı olarak öne çıkıyor. Doğum yapan tüm annelere çocuk parası veriliyor. İlk çocukta 300, ikincide 400 ve üçüncüde 600 lira ödeniyor. Bu ödemeler sabit ve son 2 yıldır değişmedi. 2020'de ek bir düzenleme olursa artacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.