Çalışan annelere her ay 325 euro destek!

AKTÜEL 03.06.2024 - 18:31, Güncelleme: 03.06.2024 - 18:31
 

Çalışan annelere her ay 325 euro destek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan anneler için yeni bir destek programını duyurdu. işte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan anneler için yeni bir destek programını duyurdu. işte detaylar...  İstanbul, Ankara ve İzmir'de sigortalı annelere 12 ay boyunca her ay 325 euro (yaklaşık 11.339 TL) destek ödemesi yapılacak. Avrupa Birliği tarafından desteklenen bu proje, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla yürütülecek. Çalışan annelerin iş hayatında kalmasını desteklemek amacıyla başlatılan proje, toplamda 3.500 sigortalı anneyi kapsıyor. Destek Hangi Şehirlerde Verilecek? Bu destek programı, Ankara, İstanbul ve İzmir'de uygulanacak. Bu şehirlerde yaşayan ve çalışan sigortalı anneler, destek ödemelerinden yararlanabilecekler. Başvuru Süreci Projeye başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Başvuru adımları aşağıdaki gibidir: e-Devlet sistemine giriş yapın. "Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi II (EDU-CARE II)" başvuru sayfasına gidin. Gerekli bilgileri doldurarak başvurunuzu tamamlayın.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan anneler için yeni bir destek programını duyurdu. işte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan anneler için yeni bir destek programını duyurdu. işte detaylar...

 İstanbul, Ankara ve İzmir'de sigortalı annelere 12 ay boyunca her ay 325 euro (yaklaşık 11.339 TL) destek ödemesi yapılacak.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen bu proje, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla yürütülecek. Çalışan annelerin iş hayatında kalmasını desteklemek amacıyla başlatılan proje, toplamda 3.500 sigortalı anneyi kapsıyor.

Destek Hangi Şehirlerde Verilecek?

Bu destek programı, Ankara, İstanbul ve İzmir'de uygulanacak. Bu şehirlerde yaşayan ve çalışan sigortalı anneler, destek ödemelerinden yararlanabilecekler.

Başvuru Süreci

Projeye başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Başvuru adımları aşağıdaki gibidir:

e-Devlet sistemine giriş yapın.

"Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi II (EDU-CARE II)" başvuru sayfasına gidin.

Gerekli bilgileri doldurarak başvurunuzu tamamlayın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.