Çakmak, Osman Okumuş sayesinde ligi ikinci olarak bitirdik!

YEREL HABERLER 23.11.2022 - 19:12, Güncelleme: 23.11.2022 - 19:19
 

Çakmak, Osman Okumuş sayesinde ligi ikinci olarak bitirdik!

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret etti.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve engelli sporcularla birlikte, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret etti. Çakmak, “Osman Başkan’a her zaman ulaştığımızda yardımlarını görüyoruz. Bizim bütün projelerimizde yanımızda bizleri destekliyor. Bu hassasiyetinden ve Engelli bir dostu olmasından dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi  Başkan Okumuş ise, “Sporcularımız Goalball dalında 4. Ligde mücadele vererek 3. Lige yükseldiler. Bu başarılarından dolayı kendileri kutluyorum. Belediye olarak derneğimizin ve sporcularımızın her daim yanındayız. 3. lig de mücadele edecek kulübümüze başarılar diliyoruz.Spora, sporcularımıza ve engelli sporuna her alanda destek vermeye devam edeceğiz.”dedi.
Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret etti.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve engelli sporcularla birlikte, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret etti.

Çakmak, “Osman Başkan’a her zaman ulaştığımızda yardımlarını görüyoruz. Bizim bütün projelerimizde yanımızda bizleri destekliyor. Bu hassasiyetinden ve Engelli bir dostu olmasından dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi 

Başkan Okumuş ise, “Sporcularımız Goalball dalında 4. Ligde mücadele vererek 3. Lige yükseldiler. Bu başarılarından dolayı kendileri kutluyorum. Belediye olarak derneğimizin ve sporcularımızın her daim yanındayız. 3. lig de mücadele edecek kulübümüze başarılar diliyoruz.Spora, sporcularımıza ve engelli sporuna her alanda destek vermeye devam edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.