Çakmak, “Halkımızdan Şikayet Gelirse Görevi Bırakacağım”

POLİTİKA 09.12.2018 - 11:16, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Çakmak, “Halkımızdan Şikayet Gelirse Görevi Bırakacağım”

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Enver Çakmak, iddialı açıklamalarda bulundu.

Çakmak, “Belediye Başkanı olduktan sonra gerek, ekibimle gerek kendimle ilgili halkımızdan bir şekilde bir şikayet geldiği zaman biz gerekirse o belediyeciliği orada bırakacağız. Biz şunu iddialı konuşuyoruz, biz bire bir halkımızın hizmetinde olacağız ve siyasi açıdan seçmen odaklı, kişi odaklı belediyecilik yapacağız.”dedi. “Partimizin oyunu arttıracağız” Neden Başkan aday adayı olduğunu da açıklayan Enver Çakmak, “Biz bu yola çıkarken halka hizmet etmek ve halkımızı memnun etmek için çıktık. Biz bunları yaparsak bizim için en büyük kazanç bu olacak. Biz burada farklı bir belediyecilik yapacağız. Biz burada halka hizmet odaklı çalışacağız.  Aynı zamanda sosyal bir belediyeciliğe önem vereceğiz. İnşallah şeffaf bir şekilde, dürüş bir şekilde belediyecilik yapacağız. Aynı zamanda herkesin gönlünü alacağız ve seçim süre boyunca çalmadık kapı bırakmayacağız. Kazanmadık gönül bırakmayacağız, herkesin gönlünü alacağız, herkesin fikrini alacağız ve hizmet anlayışımızda o şekilde yapacağız. Partimizin mevcut oy potansiyelinin iki, üç katına çıkaracağız inşallah.  Bu da bizim için çok büyük kazanım olacak ve parti için çok büyük kazanım olacak.”diye konuştu. “Enver Çakmak farkını göstereceğiz” Türkoğlu ilçesini bir bütün halde geliştireceklerine dikkat çeken Çakmak şunları söyledi, “Bizim için ilçeye yapılacak olan en büyük proje şuanda bizim için bir toplu konutun açılması, ulaşımın daha kayda değer bir şekilde sağlanması, artı gurup mahalle yolları düzenli bir şekilde genişletme ve açılması ve özellikle alt yapıya tekrar öne verilmesi ve birde ilçemizin temizlik konusu üstünde duracağız. Bunların yanın sıra halkımızın ne gibi hizmetlere gerek diyorsalar bunları konuşup halledeceğiz. Biz herkesin sevgisini, gönlünü, sempatisini alacağız ve biz insanlara tepeden bakmayacağız burada Enver Çakmak farkını göstereceğiz. Ve iddia ediyorum mevcut aday adayları içerisinde partimize en çok oyu ben getireceğim. Hiçbir tebaaya bağlı kalmayacağız. Halkımızın ve partimizin istekleri doğrultusunda hareket edeceğiz. İlçelerimizdeki şebeke sularını yenileyeceğiz. Mahallerimizde kanalizasyon çalışmasını yapacağız. Küçük ve orta ölçekli sanayiyi aktif hale getireceğiz. Her mahalleye kültür evi yapacağız. İlçemizde yeşil alan sayısını genişleteceğiz. Yayla turizmine önem vereceğiz. Tarımsal alanlarımızı koruyacağız.”
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Enver Çakmak, iddialı açıklamalarda bulundu.

Çakmak, “Belediye Başkanı olduktan sonra gerek, ekibimle gerek kendimle ilgili halkımızdan bir şekilde bir şikayet geldiği zaman biz gerekirse o belediyeciliği orada bırakacağız. Biz şunu iddialı konuşuyoruz, biz bire bir halkımızın hizmetinde olacağız ve siyasi açıdan seçmen odaklı, kişi odaklı belediyecilik yapacağız.”dedi.

“Partimizin oyunu arttıracağız”

Neden Başkan aday adayı olduğunu da açıklayan Enver Çakmak, “Biz bu yola çıkarken halka hizmet etmek ve halkımızı memnun etmek için çıktık. Biz bunları yaparsak bizim için en büyük kazanç bu olacak. Biz burada farklı bir belediyecilik yapacağız. Biz burada halka hizmet odaklı çalışacağız.  Aynı zamanda sosyal bir belediyeciliğe önem vereceğiz. İnşallah şeffaf bir şekilde, dürüş bir şekilde belediyecilik yapacağız. Aynı zamanda herkesin gönlünü alacağız ve seçim süre boyunca çalmadık kapı bırakmayacağız. Kazanmadık gönül bırakmayacağız, herkesin gönlünü alacağız, herkesin fikrini alacağız ve hizmet anlayışımızda o şekilde yapacağız. Partimizin mevcut oy potansiyelinin iki, üç katına çıkaracağız inşallah.  Bu da bizim için çok büyük kazanım olacak ve parti için çok büyük kazanım olacak.”diye konuştu.

“Enver Çakmak farkını göstereceğiz”

Türkoğlu ilçesini bir bütün halde geliştireceklerine dikkat çeken Çakmak şunları söyledi, “Bizim için ilçeye yapılacak olan en büyük proje şuanda bizim için bir toplu konutun açılması, ulaşımın daha kayda değer bir şekilde sağlanması, artı gurup mahalle yolları düzenli bir şekilde genişletme ve açılması ve özellikle alt yapıya tekrar öne verilmesi ve birde ilçemizin temizlik konusu üstünde duracağız. Bunların yanın sıra halkımızın ne gibi hizmetlere gerek diyorsalar bunları konuşup halledeceğiz. Biz herkesin sevgisini, gönlünü, sempatisini alacağız ve biz insanlara tepeden bakmayacağız burada Enver Çakmak farkını göstereceğiz. Ve iddia ediyorum mevcut aday adayları içerisinde partimize en çok oyu ben getireceğim. Hiçbir tebaaya bağlı kalmayacağız. Halkımızın ve partimizin istekleri doğrultusunda hareket edeceğiz. İlçelerimizdeki şebeke sularını yenileyeceğiz. Mahallerimizde kanalizasyon çalışmasını yapacağız. Küçük ve orta ölçekli sanayiyi aktif hale getireceğiz. Her mahalleye kültür evi yapacağız. İlçemizde yeşil alan sayısını genişleteceğiz. Yayla turizmine önem vereceğiz. Tarımsal alanlarımızı koruyacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.