Çağlayancerit yolu, uçak sefer sayıları…

POLİTİKA 10.07.2021 - 12:01, Güncelleme: 10.07.2021 - 12:01
 

Çağlayancerit yolu, uçak sefer sayıları…

Ak Parti Kahramanmaraş iletişim ofisi tarafından yapılan son yatırımlar hakkında açıklama geldi.

  İşte o açıklama; “ Meclis çalışmaları dışında işi gücü Kahramanmaraş olan ak parti grup başkanvekilimiz, içişleri komisyon başkanımız ve milletvekilimiz ile ulaştırma ve altyapı bakanımız Adil Karaismailoğlu ve kara yolları genel müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile devam eden ve planlanan projelerle ilgili toplantılar gerçekleştirdik. Bu toplantıda birçok konu ele aldık bu konulardan; Dulkadiroğlu- Çağlayancerit yolu ile ilgili bir sonuç alarak söz konusu yolun ilk 13 kilometrelik kısmının bitümlü sıcak karışım olarak 27 Temmuz 2021 tarihinde ihalesinin yapılması kararlaştırılmıştır.   Hemşerilerimiz tarafından sıkça talep edilen havaalanımızdan, sefer sayılarının artması konusunda ise İstanbul’a Perşembe günleri 3. Haftanın diğer günleri 2 sefer olmak üzere haftanın her günü Ankara’ya haftanın 5 günü sefer konulması sağlanmıştır, şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca; Andırın ’ı 10,5 KM kısaltacak köprünün çalışılan alternatif projelerinden karar verilen projeye dair gerekli işlemlerin tamamlanarak, çalışmaların başlaması. Göksun- Elbistan yolunun biran önce tamamlanması, ılıca, Süleymanlı- Suçatı kavşağı arasının ihale sürecinin başlatılması konularını ele aldık.”    
Ak Parti Kahramanmaraş iletişim ofisi tarafından yapılan son yatırımlar hakkında açıklama geldi.

 

İşte o açıklama; “


Meclis çalışmaları dışında işi gücü Kahramanmaraş olan ak parti grup başkanvekilimiz, içişleri komisyon başkanımız ve milletvekilimiz ile ulaştırma ve altyapı bakanımız Adil Karaismailoğlu ve kara yolları genel müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile devam eden ve planlanan projelerle ilgili toplantılar gerçekleştirdik. Bu toplantıda birçok konu ele aldık bu konulardan; Dulkadiroğlu- Çağlayancerit yolu ile ilgili bir sonuç alarak söz konusu yolun ilk 13 kilometrelik kısmının bitümlü sıcak karışım olarak 27 Temmuz 2021 tarihinde ihalesinin yapılması kararlaştırılmıştır.

 

Hemşerilerimiz tarafından sıkça talep edilen havaalanımızdan, sefer sayılarının artması konusunda ise İstanbul’a Perşembe günleri 3. Haftanın diğer günleri 2 sefer olmak üzere haftanın her günü Ankara’ya haftanın 5 günü sefer konulması sağlanmıştır, şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca; Andırın ’ı 10,5 KM kısaltacak köprünün çalışılan alternatif projelerinden karar verilen projeye dair gerekli işlemlerin tamamlanarak, çalışmaların başlaması. Göksun- Elbistan yolunun biran önce tamamlanması, ılıca, Süleymanlı- Suçatı kavşağı arasının ihale sürecinin başlatılması konularını ele aldık.”

 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.