Çadırla kamp yapabileceğiniz mekanlar!

Mekanlar 06.07.2020 - 22:08, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Çadırla kamp yapabileceğiniz mekanlar!

Sıcak zamanlarda biraz serinleyebileceğiniz, şehirden kaçabileceğiniz ve kamp yapabileceğiniz belli başlı yerleri sizin için derledik.

Aytepe Yaylası-Kocaeliİstanbula uzaklığı 135 km olan Aytepe Yaylası haftasonu kamp yapabileceğiniz yerlerden.   Borçka Karagöl-ArtvinOksijene doymak istiyorsanız Karadeniz'in incisi Artvin sizin için en iyi adres.   Yedigöller-BoluMuhteşem doğasıyla Yedigöller size kucak açıyor.   Balıkesir-EdremitKazdağlarına karşı kamp yapmak isterseniz Edremit'e uğramadan geçmeyin.   Erciyes Dağı-Kayseri3.197m uzunluğuyla Ersiyes Dağı maceraseverler için harika bir kamp noktası.   İğneada-KırklareliLongoz Ormanlarının içinde dünyadan soyutlanıp bambaşka diyarlara seyahat edebilirsiniz.   Erikli Yaylası-YalovaYine İstanbul'dan haftasonluğuna kaçmak ve biraz nefes almak isteyen kampçılar için güzel bir nokta.   İnönü Yaylası-KocaeliKocaeli'nin en önemli yaylalarından biri olan İnönü Yaylası doğasıyla gelenleri hayran bırakıyor.   Kabak Koyu-FethiyeYerli ve yabancı turistlerin gözbebeği olan Kabak Koyu el değmemiş doğasıyla masallarda kamp yapıyor gibi hissetmenize neden olacak.   Kızılçukur-KapadokyaUyandığınızda karşınızda uçan balonlar görmek istiyorsanız buyrun Kapadokya'ya!   Karagöl-İzmirİzmir'in saklı cenneti olarak bilinen Karagöl kafanızı dinlemek isteyeceğiniz yerlerden.
Sıcak zamanlarda biraz serinleyebileceğiniz, şehirden kaçabileceğiniz ve kamp yapabileceğiniz belli başlı yerleri sizin için derledik.

Aytepe Yaylası-Kocaeliİstanbula uzaklığı 135 km olan Aytepe Yaylası haftasonu kamp yapabileceğiniz yerlerden.

 

Borçka Karagöl-ArtvinOksijene doymak istiyorsanız Karadeniz'in incisi Artvin sizin için en iyi adres.

 

Yedigöller-BoluMuhteşem doğasıyla Yedigöller size kucak açıyor.

 

Balıkesir-EdremitKazdağlarına karşı kamp yapmak isterseniz Edremit'e uğramadan geçmeyin.

 

Erciyes Dağı-Kayseri3.197m uzunluğuyla Ersiyes Dağı maceraseverler için harika bir kamp noktası.

 

İğneada-KırklareliLongoz Ormanlarının içinde dünyadan soyutlanıp bambaşka diyarlara seyahat edebilirsiniz.

 

Erikli Yaylası-YalovaYine İstanbul'dan haftasonluğuna kaçmak ve biraz nefes almak isteyen kampçılar için güzel bir nokta.

 

İnönü Yaylası-KocaeliKocaeli'nin en önemli yaylalarından biri olan İnönü Yaylası doğasıyla gelenleri hayran bırakıyor.

 

Kabak Koyu-FethiyeYerli ve yabancı turistlerin gözbebeği olan Kabak Koyu el değmemiş doğasıyla masallarda kamp yapıyor gibi hissetmenize neden olacak.

 

Kızılçukur-KapadokyaUyandığınızda karşınızda uçan balonlar görmek istiyorsanız buyrun Kapadokya'ya!

 

Karagöl-İzmirİzmir'in saklı cenneti olarak bilinen Karagöl kafanızı dinlemek isteyeceğiniz yerlerden.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.