Çabukel’in eşi covid hastalarına psikolojik destek verecek!

SAĞLIK 19.09.2020 - 14:32, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Çabukel’in eşi covid hastalarına psikolojik destek verecek!

İyi Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Çabukel, şehrimizdeki covid sürecini değerlendirdi.

Çabukel, “Benim eşim psikolog, gönüllü olarak covid sürecinde insanlara moral motivasyon verme adına sağlık müdürlüğümüze yazılı olarak başvuru yaptı. Sağ olsunlar da kabul ettiler, vatandaşlarımıza psikolojik destek vermeye çalışacak.”dedi. “Bize net bilgi verilmiyor” Covid sürecinde hereksin bilinçli olması gerektiğini kaydeden Ahmet Çabukel, “Bizlere şehrimizde yanşana kovid süreciyle ilgili bize net bir bilgi verilmiyor. Bizlere yazılı olarak sağlık müdürlüğüne iletin bundan bir cevap bekliyoruz. Şehrimizde vakalarımız var ama diğer şehirlere kıyasla iyi konumdayız. Benim eşim psikolog gönüllü olarak covid sürecinde insanlara moral motivasyon verme adına sağlık müdürlüğümüze yazılı olarak başvuru yaptık. Sağ olsunlar ondan kabul ettiler eşim de gönüllü olarak bu süreçte vatandaşlarımıza psikolojik destek vermeye çalışacak. İnşallah onlara faydalı olabilir.”diye konuştu.   
İyi Parti Kahramanmaraş il başkanı avukat Ahmet Çabukel, şehrimizdeki covid sürecini değerlendirdi.

Çabukel, “Benim eşim psikolog, gönüllü olarak covid sürecinde insanlara moral motivasyon verme adına sağlık müdürlüğümüze yazılı olarak başvuru yaptı. Sağ olsunlar da kabul ettiler, vatandaşlarımıza psikolojik destek vermeye çalışacak.”dedi.


“Bize net bilgi verilmiyor”


Covid sürecinde hereksin bilinçli olması gerektiğini kaydeden Ahmet Çabukel, “Bizlere şehrimizde yanşana kovid süreciyle ilgili bize net bir bilgi verilmiyor. Bizlere yazılı olarak sağlık müdürlüğüne iletin bundan bir cevap bekliyoruz. Şehrimizde vakalarımız var ama diğer şehirlere kıyasla iyi konumdayız. Benim eşim psikolog gönüllü olarak covid sürecinde insanlara moral motivasyon verme adına sağlık müdürlüğümüze yazılı olarak başvuru yaptık. Sağ olsunlar ondan kabul ettiler eşim de gönüllü olarak bu süreçte vatandaşlarımıza psikolojik destek vermeye çalışacak. İnşallah onlara faydalı olabilir.”diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.