Çabukel, Üye sayımız 4 kat arttı!

POLİTİKA 22.01.2020 - 18:08, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Çabukel, Üye sayımız 4 kat arttı!

İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Ahmet Çabukel, 2019 yılının kendileri açısından çok verimli geçtiğini ve parti üye sayılarını 4 kat arttırdıklarını söyledi.

İl ve ilçe kongreleri hakkında konuşan Başkan Çabukel, “Türkiye geneli İlçe kongrelerimiz Şubat ve Mart ayları içerisinde olacak. Nisan ayının 15’inde itibaren il kongrelerimiz olacak.  Ama şehrimiz için şuan il ve ilçe kongre tarihleri belli olmadı. Delege seçimlerimiz tamamladığımızda kongre tarihlerimiz belli olacak.”dedi.   “Vatandaşların partimize olan ilgisi arttı”   Vatandaşların her geçen gün partiye olan ilgisinin arttığını kaydeden Çabukel şunları söyledi: “Partimizde tamamıyla demokrasi hakim İl ve ilçe için kimler Başkan adayı olmak isterse herkese kapımız açıktır.  2019 yılı bizim için verimli geçti. 2019 yılında üye sayımız şehrimizde 4 katı arttı. İnsanların partimize olan ilgisi her geçen gün artıyor. Biz parti olarak kim ne yanlış yaparsa karşısındayız, olumlu bir şey yaptığında ise destekleriz. Biz bütün siyasi partiler eşit mesafedeyiz. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Ben bize yapıldığı gibi şehrimizde gazetecilere bir haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Çünkü bazı kişiler için mesleğiniz çok basit olarak görülüyor. Ben gazetecilik mesleğinin çok değerli olduğunu düşünüyorum.”     “Yeni Parti binası ararken çok zorluklar çektik”   Yeni parti binasında 3 teşkilat başkanlığının bir arada olacağını kaydeden avukat Ahmet Çabukel, “ Yeni parti binamızı tutarken çok zorluk çektik. Yeni binamızı tutana kadar çok fazla yere baktık. Oralarla ilgili ya bize vermediler ya da çok fahiş fiyatlar istediler. Sonunda güzel bir mekan tuttuk. Yeni binamızda il başkanlığı, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe teşkilatı burada olacak. Buraya inşa ederken hem seçim bürosu olarak kullanabileceğimiz bir mekan oldu. Burada üç tane toplantı salonumuz var. Bu bina fiziki açıdan harika bir yer. Tüm vatandaşlarımızı yeni binamızda çay içmeye bekliyoruz.”diye konuştu.
İyi parti Kahramanmaraş il başkanı Ahmet Çabukel, 2019 yılının kendileri açısından çok verimli geçtiğini ve parti üye sayılarını 4 kat arttırdıklarını söyledi.

İl ve ilçe kongreleri hakkında konuşan Başkan Çabukel, “Türkiye geneli İlçe kongrelerimiz Şubat ve Mart ayları içerisinde olacak. Nisan ayının 15’inde itibaren il kongrelerimiz olacak.  Ama şehrimiz için şuan il ve ilçe kongre tarihleri belli olmadı. Delege seçimlerimiz tamamladığımızda kongre tarihlerimiz belli olacak.”dedi.

 

“Vatandaşların partimize olan ilgisi arttı”

 

Vatandaşların her geçen gün partiye olan ilgisinin arttığını kaydeden Çabukel şunları söyledi: “Partimizde tamamıyla demokrasi hakim İl ve ilçe için kimler Başkan adayı olmak isterse herkese kapımız açıktır.  2019 yılı bizim için verimli geçti. 2019 yılında üye sayımız şehrimizde 4 katı arttı. İnsanların partimize olan ilgisi her geçen gün artıyor. Biz parti olarak kim ne yanlış yaparsa karşısındayız, olumlu bir şey yaptığında ise destekleriz. Biz bütün siyasi partiler eşit mesafedeyiz. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Ben bize yapıldığı gibi şehrimizde gazetecilere bir haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Çünkü bazı kişiler için mesleğiniz çok basit olarak görülüyor. Ben gazetecilik mesleğinin çok değerli olduğunu düşünüyorum.”  

 

“Yeni Parti binası ararken çok zorluklar çektik”

 

Yeni parti binasında 3 teşkilat başkanlığının bir arada olacağını kaydeden avukat Ahmet Çabukel, “ Yeni parti binamızı tutarken çok zorluk çektik. Yeni binamızı tutana kadar çok fazla yere baktık. Oralarla ilgili ya bize vermediler ya da çok fahiş fiyatlar istediler. Sonunda güzel bir mekan tuttuk. Yeni binamızda il başkanlığı, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe teşkilatı burada olacak. Buraya inşa ederken hem seçim bürosu olarak kullanabileceğimiz bir mekan oldu. Burada üç tane toplantı salonumuz var. Bu bina fiziki açıdan harika bir yer. Tüm vatandaşlarımızı yeni binamızda çay içmeye bekliyoruz.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.