Çabukel, Kahramanmaraş’ta iktidar olacağız!

POLİTİKA 14.07.2020 - 22:55, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Çabukel, Kahramanmaraş’ta iktidar olacağız!

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, parti il binası önünde düzenlenen programla başkan adaylığını açıkladı.

Ahmet Çabukel,19 Temmuz’da yapılacak olan İl Kongresi öncesi başkan adaylığını açıkladı.     Çabukel, “Kahramanmaraş’ta sandıkların tamamını koruduklarında şehirde iktidar olacaklarını söyledi.    “Bunu bu il başkanı başaracak”   Adaylık açıklama programında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Ahmet Çabukel şunları söyledi: “Biz her ne kadar yeni kurulan bir partide olsak, bilgi birikimi, misyon ve vizyonumuz ile kısa zamanda milletin gönlünde taht kurmuş ve Meral Akşener önderliğinde Türkiye’nin birinci partisi olmaya aday olarak gidiyoruz. Bugüne kadar görevimizi layığıyla yaptık. Bundan sonrada yapağız. Son iki yılda meclisin sesi değişti. Küfürler son buldu ve Türkiye’de son 25 yılda görülmemiş koltuk değişiklikleri oldu.     Biz İYİ Parti İl Başkanlığımız döneminde, birçok çalışmaya imza attık. Sandığın yüzde 65’ini koruyabildiğimizde şu anda gördünüz oy oranımızın yükselişini. Biz bu dönemde sandığımızın yüzde 100’ünü koruyacağız ve göreceksiniz Kahramanmaraş’ta da kazanacağız. Bunu bu il başkanı başaracak.”  
İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, parti il binası önünde düzenlenen programla başkan adaylığını açıkladı.

Ahmet Çabukel,19 Temmuz’da yapılacak olan İl Kongresi öncesi başkan adaylığını açıkladı.

 

 

Çabukel, “Kahramanmaraş’ta sandıkların tamamını koruduklarında şehirde iktidar olacaklarını söyledi.

 

 “Bunu bu il başkanı başaracak”

 

Adaylık açıklama programında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Ahmet Çabukel şunları söyledi: “Biz her ne kadar yeni kurulan bir partide olsak, bilgi birikimi, misyon ve vizyonumuz ile kısa zamanda milletin gönlünde taht kurmuş ve Meral Akşener önderliğinde Türkiye’nin birinci partisi olmaya aday olarak gidiyoruz. Bugüne kadar görevimizi layığıyla yaptık. Bundan sonrada yapağız. Son iki yılda meclisin sesi değişti. Küfürler son buldu ve Türkiye’de son 25 yılda görülmemiş koltuk değişiklikleri oldu.

 

 

Biz İYİ Parti İl Başkanlığımız döneminde, birçok çalışmaya imza attık. Sandığın yüzde 65’ini koruyabildiğimizde şu anda gördünüz oy oranımızın yükselişini. Biz bu dönemde sandığımızın yüzde 100’ünü koruyacağız ve göreceksiniz Kahramanmaraş’ta da kazanacağız. Bunu bu il başkanı başaracak.”


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.