Çabukel, Depremin 29’uncu gününde hala çadır sorunu çözülmedi!

POLİTİKA 06.03.2023 - 18:06, Güncelleme: 07.03.2023 - 14:58
 

Çabukel, Depremin 29’uncu gününde hala çadır sorunu çözülmedi!

İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Av. Ahmet Çabukel, depremin 29’uncu gününde hala çadır sorununun çözülmediğini söyledi.

fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Av. Ahmet Çabukel,“Depremin 29’uncu gününde iyi parti olarak kurmuş olduğumuz çadırlardayız.  Burada 1200 kişiye yakın insanımız var. Şehrin her bölgesinde çadır sorunu var. Her gün bizi yüzlerce kişi çadır diye bizleri arıyor. Barınma sorunumuzun biran önce çözülmesi gerekiyor.”dedi. İnsanlara yeniden tabut binalar yapmayın! Çabukel, “Şehir planlamaları alelacele yapılacak bir konu eğil. Her ne kadar acil bir konu ise de düzgün planlamayla yapılması gerekiyor. Lütfen insanlara yeniden tabut binalar yapmayın.”diye konuştu.  
İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Av. Ahmet Çabukel, depremin 29’uncu gününde hala çadır sorununun çözülmediğini söyledi.

fisiltihaber.com.tr ‘ye konuşan İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Av. Ahmet Çabukel,“Depremin 29’uncu gününde iyi parti olarak kurmuş olduğumuz çadırlardayız. 

Burada 1200 kişiye yakın insanımız var. Şehrin her bölgesinde çadır sorunu var. Her gün bizi yüzlerce kişi çadır diye bizleri arıyor. Barınma sorunumuzun biran önce çözülmesi gerekiyor.”dedi.

İnsanlara yeniden tabut binalar yapmayın!

Çabukel, “Şehir planlamaları alelacele yapılacak bir konu eğil. Her ne kadar acil bir konu ise de düzgün planlamayla yapılması gerekiyor. Lütfen insanlara yeniden tabut binalar yapmayın.”diye konuştu.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.